Haberler

Ahmet Yaptırmış: "Üretici Emeğinin Karşılığını Alacak"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Erzurum Yakutiye ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Erzurum Yakutiye ilçesinde sürdürdü.

Yakutiye ilçesinde bulunan İş Merkezlerini ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, esnaflarla sohbet edip istek ve temennilerini dinledi. Yaptırmış, esnafa AK Parti iktidarının yaptığı yatırımlardan ve yeniliklerden bahsederek 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısında önemli olduğun bahsedip destek ve dualarını istedi.

Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner'i makamında ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, kurum çalışanları ile selamlaşıp istek ve temennilerini dinleyip sohbet etti. Yaptırmış, yönetici ve kurum çalışanları ile 1 Kasım seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Esnaf gezisine devam eden Yaptırmış, AK Parti'nin seçim beyannamesinde bulunan esnafa ve emeklilere yönelik vaatlerini şöyle sıraladı.

"Mübarek emeğiyle ülkeye katkı sağlayan emeklilerin bir talebini dinleyelim. 1100 liranın altında maaş alan işçi ve BAĞ-KUR emeklilerimize yılda 1200 lira ek zam yapıyoruz. Emekli memur maaşlarını da düzenledik. Şimdi bütün emeklilerimize ayda 100 yılda 1200 lira takribi durumuna göre yeni zam yapıyoruz. Emeklilerimize hayırlı bereketli olsun. Bu da refah düzeyinin yükseltilmesi anlamda önemli. Tarım emeklileri hariç, 1000 liranın altında maaş alan hiçbir emekli kalmayacak. BAĞ-KUR emeklilerimiz ise 884 liraya ulaşmış olacak.

Yüzde 15'ten yüzde 10'a indirdiğimiz BAĞ-KUR sigortamızın sosyal güvenlik primi kesintisini tamamıyla ortadan kaldırıyoruz. TOKİ evleri ile emeklileri ve asgari ücretlileri konut sahibi yapacağız. Herhangi bir emeklimiz 250 TL ile ev sahibi olabilir.

Esnafımıza 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi fabrikası yapılacak. Esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar hesaplanan vergisini almayacağız. 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz" - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Yakutiye Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title