Haberler

Ahmet Yaptırmış: "Tek Derdimiz Halkın Huzuru"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Aziziye ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Aziziye ilçesinde sürdürdü.

Ahmet Yaptırmış, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte esnafı gezerek sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

AK Parti'nin tek derinin millet olduğunu belirten Ahmet Yaptırmış, "Bismillah deyip çıktığımız bu yolda, derdimiz milletimizin derdine derman olmak onları huzur ve refaha kavuşturmak. 1 Kasım sonrası Milletin içinde sık sık beraber olacağız" dedi

Aziziye ilçesinin geçmiş seçimlere AK Parti'yi yalnız bırakmadığını dile getiren Yaptırmış, 1 Kasım Seçimlerinin önemini anlattı. Türkiye bulunduğu bölge ve İslam Dünyasında lider Ülke olma yolundaki hızlı yükselişini durdurmak için iç ve dış eksenli ortaklıklarla iç savaş çıkarmaya çalışıldığını dile getiren Yaptırmış, "Artık bu mesele siyasetten çıktı Vatan Millet meselesi haline geldi. 1 Kasım seçimi bu açıdan önem arz etmektedir. ya AK Parti yine tek başına iktidar olacak, ya da Türkiye eskiden olduğu gibi huzursuzluğun kaosun, yokluk ve yoksulluğun kol gezdiği bir ülke halini alacak" şeklinde konuştu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Ahmet Yaptırmış, "İlk günkü aşk ile çıktığımız bu kutsal yolda vatandaşı memnun etmek boynumuzun borcudur. Bu önemli dönemde üzerimize düşen halkımıza gerçekleri anlatmaktır. 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında kimlerin ülkemizi kargaşa ve tedirginliğe itmek istediğini hepimiz gördük. Ülkemiz üzerinde oynan bu oyunları tezgahlayanların yanında ise Türkiye'yi yönetmeye talip siyasi partilerimizde yer aldı. Ne kadar bir hazin tablodur ki bir siyasi parti ülkeyi yönetmeye talip olurken, terör ve yandaşları ile hareket ediyor. Kaos ve savaştan medet umuyorlar. Bunlar bu düşünce ve karanlık yapılarıyla nasıl yönetecekler. AK Parti kadrolarının tek bir derdi var, güzelim vatan için hizmet etmek, ve bütün güzellikleri hak eden halkımıza yüksek kalitede hizmetler sağlamaktır" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Aziziye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title