Haberler

Ahmet Yaptırmış: "Muhalefet Terörden Medet Umuyor"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Merkez Palandöken ilçesindeki esnafı ziyaret ederek devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Merkez Palandöken ilçesindeki esnafı ziyaret ederek devam etti.

Ahmet Yaptırmış, Tuzcu (Dutcu) mahallesinde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ında katıldığı istişare toplantısı yaptı.

ÜÇLÜ MUHALEFET TERÖRDEN MEDET UMUYOR

Toplantıda vatandaşların isteklerini dinleyen Ahmet Yaptırmış yaptığı konuşmada 1 Kasım Seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Yaptırmış, "İlk günkü aşk ile çıktığımız bu kutsal yolda vatandaşı memnun etmek boynumuzun borcudur. Vatandaşlarımızın hüzünlerine ve mutluluklarına ortak olmak kadar değerli ve anlamlı bir görevi Allah bizlere nasip etti. Bu önemli dönemde üzerimize düşen halkımıza gerçekleri anlatmaktır. 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında kimlerin ülkemizi kargaşa ve tedirginliğe itmek istediğini hepimiz gördük. Ülkemiz üzerinde oynan bu oyunları tezgahlayanların yanında ise Türkiye'yi yönetmeye talip siyasi partilerimizde yer aldı. Ne kadar bir hazin tablodur ki bir siyasi parti ülkeyi yönetmeye talip olurken, terör ve yandaşları ile hareket ediyor. Kaos ve savaştan medet umuyorlar. Bunlar bu düşünce ve karanlık yapılarıyla nasıl yönetecekler. AK Parti kadrolarının tek bir derdi var, güzelim vatan için hizmet etmek, ve bütün güzellikleri hak eden halkımıza yüksek kalitede hizmetler sağlamaktır" dedi

1 KASIM DÖNÜM NOKTASI

Türkiye bulunduğu bölge ve İslam Dünyasında lider Ülke olma yolundaki hızlı yükselişini durdurmak için iç ve dış eksenli ortaklıklarla iç savaş çıkarmaya çalışıldığını dile getiren Yaptırmış, "Artık bu mesele siyasetten çıktı Vatan Millet meselesi haline geldi. 1 Kasım seçimi bu açıdan önem arz etmektedir. ya AK Parti yine tek başına iktidar olacak, ya da Türkiye eskiden olduğu gibi huzursuzluğun kaosun, yokluk ve yoksulluğun kol gezdiği bir ülke halini alacak" şeklinde konuştu.

Erzurum 112 Acil Servisi ve Erzurum ESKİ Su Arıtma Tesislerini ziyaret eden Yaptırmış çalışanlarla birlikte sohbet ederek, isteklerini dinledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Palandöken Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title