Haberler

Ahmet Yaptırmış: " İstikrar ve Huzur İçin Tek Çare Ak Parti"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum’un Aşkale ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum'un Aşkale ilçesinde devam etti.

Aşkale İbrahim Polat İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Yaptırmış, kendisinin Aşkeleli olduğunu ve Aşkale ilçesinin hak ettiği hizmetlerin devamı için AK Parti Adayı olduğunu belirterek, "Biz buranın evladıyız ben Belediye Başkanı dönemimde de okula gelip gidiyordum beni tanırsınız, ben sizlere hizmet için buradayım size hizmet etmekten şeref duyuyorum. Dediğimiz gibi bu seçimde sizlerin dua ve desteklerinize ihtiyacımız var" diyerek destek istedi.

Yaptırmış AK Parti politikalarında eğitim ayrı bir yerinin bulunduğunu belirterek, özellikle okul ve öğretmen atamalarında istenilen seviye olmasa bile geçmiş yıllara oranla gelişme sağlandığını söyledi. Okul sayısı konusunda yetersizlik yaşandığı dönemin artık geride kaldığını dile getiren Ahmet Yaptırmış, "Fiziki yapısı çok kötü olan, hatta bir okulda olması gereken araç ve gereçlerden yoksun, ilkel yöntemlerle eğitim yapıldığını hatırlıyoruz. AK Parti'nin Eğitim konusunda ileri seviyede bir çok yeniliklere imza attı. Başta kitap konusunu ele alan AK kadrolar, ülke genelinde ilk ve orta eğitimde ders kitapları ücretsiz dağıtılarak, veliler bu yükten kurtarıldı. En önemlisi ise bu ders kitaplarını bizim tarih, kültür ve inançlarımız yönünde doğru bilgilerin yer alması ve buna göre eğitim verilmesi sağlandı. Bir sınıfta 40-50 öğrencinin ders gördüğü zamanlar artık geride kaldı. Gelişen teknolojiye uygun okul ve derslikler yapılırken, bunun yanında yine teknolojik eğitim araç ve gereçlerle öğrencilerimiz, çocuklarımız tanıştırıldı" diye konuştu.

Aşkale Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve çalışanlarla sohbet eden Yaptırmış, "Biz burada siyaset yapmayacağız burası eğitimin odağı, bizim amacımız bu seçimin siyasi olmaktan çıkıp Türkiye kaderini belirleyecek siyasetin olması, o yüzden destek ve dualarınızı bekliyoruz. Yaptırmış, öğretmenlerle yaptığı sohbette bakın burada ne güzel başörtülü, başörtüsüz öğretmenlerimizle huzurlu bir ortamdayız, geçmişte bunların sıkıntısı çok yaşandı tekrar bu sıkıntıların yaşanmaması için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var" söyledi

Aşkale Cami cemaatiyle sohbet eden Ahmet Yaptırmış, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Mahalle İmamları toplantısına katılan Ahmet Yaptırmış, "Bizler de yaptığınız bu önemli toplantıya katılarak, sizlerden desteğinizi istemeye geldik. Ben bir kardeşiniz olarak bu seçimde sizlerin de bildiği gibi adayım desteğinizi bu kardeşinizden esirgemeyin" diyerek gezisini tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Aşkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title