Haberler

Ahmet Yaptırmış: " İstikrar ve Huzur İçin Tek Çare Ak Parti"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum’un Aşkale ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum'un Aşkale ilçesinde devam etti.

Aşkale İbrahim Polat İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Yaptırmış, kendisinin Aşkeleli olduğunu ve Aşkale ilçesinin hak ettiği hizmetlerin devamı için AK Parti Adayı olduğunu belirterek, "Biz buranın evladıyız ben Belediye Başkanı dönemimde de okula gelip gidiyordum beni tanırsınız, ben sizlere hizmet için buradayım size hizmet etmekten şeref duyuyorum. Dediğimiz gibi bu seçimde sizlerin dua ve desteklerinize ihtiyacımız var" diyerek destek istedi.

Yaptırmış AK Parti politikalarında eğitim ayrı bir yerinin bulunduğunu belirterek, özellikle okul ve öğretmen atamalarında istenilen seviye olmasa bile geçmiş yıllara oranla gelişme sağlandığını söyledi. Okul sayısı konusunda yetersizlik yaşandığı dönemin artık geride kaldığını dile getiren Ahmet Yaptırmış, "Fiziki yapısı çok kötü olan, hatta bir okulda olması gereken araç ve gereçlerden yoksun, ilkel yöntemlerle eğitim yapıldığını hatırlıyoruz. AK Parti'nin Eğitim konusunda ileri seviyede bir çok yeniliklere imza attı. Başta kitap konusunu ele alan AK kadrolar, ülke genelinde ilk ve orta eğitimde ders kitapları ücretsiz dağıtılarak, veliler bu yükten kurtarıldı. En önemlisi ise bu ders kitaplarını bizim tarih, kültür ve inançlarımız yönünde doğru bilgilerin yer alması ve buna göre eğitim verilmesi sağlandı. Bir sınıfta 40-50 öğrencinin ders gördüğü zamanlar artık geride kaldı. Gelişen teknolojiye uygun okul ve derslikler yapılırken, bunun yanında yine teknolojik eğitim araç ve gereçlerle öğrencilerimiz, çocuklarımız tanıştırıldı" diye konuştu.

Aşkale Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve çalışanlarla sohbet eden Yaptırmış, "Biz burada siyaset yapmayacağız burası eğitimin odağı, bizim amacımız bu seçimin siyasi olmaktan çıkıp Türkiye kaderini belirleyecek siyasetin olması, o yüzden destek ve dualarınızı bekliyoruz. Yaptırmış, öğretmenlerle yaptığı sohbette bakın burada ne güzel başörtülü, başörtüsüz öğretmenlerimizle huzurlu bir ortamdayız, geçmişte bunların sıkıntısı çok yaşandı tekrar bu sıkıntıların yaşanmaması için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var" söyledi

Aşkale Cami cemaatiyle sohbet eden Ahmet Yaptırmış, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Mahalle İmamları toplantısına katılan Ahmet Yaptırmış, "Bizler de yaptığınız bu önemli toplantıya katılarak, sizlerden desteğinizi istemeye geldik. Ben bir kardeşiniz olarak bu seçimde sizlerin de bildiği gibi adayım desteğinizi bu kardeşinizden esirgemeyin" diyerek gezisini tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Aşkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title