Haberler

Ahmet Selçuk İlkan Şiirlerini Öğretmenler İçin Okudu

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediyenin düzenlediği ‘Öğretmenlere Özel’ etkinliğinde sahneye çıkan Ahmet Selçuk İlkan şiirlerini öğretmenler için okudu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyenin düzenlediği 'Öğretmenlere Özel' etkinliğinde sahneye çıkan Ahmet Selçuk İlkan şiirlerini öğretmenler için okudu.

75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, seslendirdiği şiirler ile dinleyenleri mest etti.

Programa Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Tarsus İlçe Garnizon Komutanı Vedat Topak, Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliği açılış konuşmasını yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu söyledi. Öğretmenler günü kutlayan Başkan Can, "Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül insanıdır. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir" dedi.

Mersin Valisi Ali Katırcı ise yaptığı konuşmada Öğretmenler Gününü kutladı.

Gecede ilk olarak sahneye çıkan Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan 'Avare Güvercinler' adlı şiirini okurken, konuklardan yoğun alkış aldı.

Daha sonra sahneye çıkan ayrılıklar şairi ve Guinness rekorlar kitabında en çok şiiri bestelenen şair olarak bilinen Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini seslendirdi.

Sahnede yaklaşık bir buçuk saat kalan şair İlkan gencinden yaşlısına herkese farklı duygular yaşattı.

Program ardından ayakta alkışlanan sanatçıya Belediye Başkanı Şevket Can, Nusret Mayın Gemisi maketini, Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı'da çiçek verdi. Gecede ayrıca Tarsuslu sanatçı Kadir Somer 3 sevilen parça seslendirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Tarsus Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title