Haberler

Ahmet Palabıyık'tan Cengiz Örgün'e Eleştiri

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü sert bir dille eleştirerek, "Mecliste konuşulan konular, alınan kararlarla ilgili halkımıza etik değerleri alt üst eden, çirkin bir yaklaşımla, maksatlı bir şekilde yalan bilgiler verilmiştir" dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü sert bir dille eleştirerek, "Mecliste konuşulan konular, alınan kararlarla ilgili halkımıza etik değerleri alt üst eden, çirkin bir yaklaşımla, maksatlı bir şekilde yalan bilgiler verilmiştir" dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ahmet Palabıyık, son günlerde basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Palabıyık, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Son günlerde basın yayın organlarında, partimiz ve büyükşehir belediye meclis grubumuz ile ilgili yalan ve yanlışlarla dolu çirkin bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Mecliste konuşulan konular, alınan kararlarla ilgili halkımıza etik değerleri alt üst eden, çirkin bir yaklaşımla, maksatlı bir şekilde yalan bilgiler verilmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işi daha da ileriye götürerek, devletin milletin cebinden çıkan paralarla basılan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gazetesini tamamen siyasi bir yayın organı haline getirerek, AK Parti ve meclis grubunu karalamaya çalışmaktadır. Yaptığı bu girişim, halkımızın vicdanında da en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Sayın Ergün'ün, tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paralardan, yani belediye kasasından bastırdığı yayın organını kendi siyasi yayın organı gibi kullanması, ahlaki değildir." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Ak Parti Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title