Haberler

Gazeteci Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu'yla Olmuyor Bu İş

Güncelleme:

Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programında 1 Kasım seçimlerindeki CHP'nin performansını değerlendirirken, Kılıçdaroğlu hakkında bir çıkış yaptı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programında 1 Kasım seçimlerindeki CHP'nin performansını değerlendirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilginç bir çıkış yaptı. Hakan, Çipras ve Demirtaş örneğini vererek değişim mesajı verdi.

"DEMEK Kİ BU İŞ KILIÇDAROĞLU'YLA OLMUYOR"

CHP'nin artık kapsamlı bir değişim geçirmesi gerektiğini savunan Ahmet Hakan, "Her seçimde aynı, demek ki Kılıçdaroğlu'yla olmuyor bu iş. CHP, genel başkanı dahil birçok şeyi değiştirse olmaz mı" şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YERİNE ÇİPRAS GİBİ..."

Hakan, Kılıçdaroğlu'nun yerine gelebilecek ismi tarif ederken ise "Çipras gibi, Demirtaş gibi gençleri etkileyecek, seçmeni heyecanlandıracak birisi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet Önemsiz Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (60)

Sokeli:

Dikkatimi çekti nedense chp içkinin zinanin bol olduğu yerde hep birinci çıkıyor

23
12
yanıtYanıtla
...:

Konya gibi mi?

yanıt11
yanıt4
gurkan:

Konya gibimi hehehe supersin iyi kapak olmus : )

yanıt3
yanıt2
akıllı ol KONYA ya laf yok:

hdp de chp de aynı al birini vur ötekine . .

yanıt1
yanıt3
VATAN:

chp nin başına tayyipi de getirseniz, bu millet chp ye oy vermez.

30
3
yanıtYanıtla
hasan basri:

vatan agzina saglik birak tayyibi erbakan hocam kalkip mezarindan gelsede chp, ye oy vermez, zatende merhum hocamda Pr. Dr. NECMETTIN ERBAKAN Hocamda öyle birsey olsa bile hayatta bu partini basina ASLA gecmezdi gecmezde, CÜNKÜ o kisi kendini halkina ve HAKKA adamis bir KISILIKTI SAHSIYETTI anlayana

yanıt3
yanıt2
MERSİN''Lİ:

HEE HASAN BASRİ HEE. . . ERBAKAN O KADAR DÜRÜST İDİ Kİ HAKKA HİZMET DİYE DİYE EDİNDİĞİ SERVETİ O ÖLDÜKTEN SONRA KARISI ÇOCUKLARI PAYLAŞAMAYIP MAHKEMELER DÜŞTÜLER. . .

yanıt2
yanıt3
adem:

sadece Kilicdaroglu ile degil , Chp yi Alevi partisi haline getiren hdp nin kürtlügünün yaninda yer alan Gezici Chp lilerlede olmuyor

17
13
yanıtYanıtla
BEHCET:

ahmet hakan ne yalan söyleyem valla hiiç umrumda değil chpnin başına kim geçer muhalefet ittifak yaparmı bahçeli ne eder selo dağdaki kardeşlerinemi koşar hiiiçilgilenmiyorum bizim yolumuz doğru halk önümüzü açtı türkiye için durmak yok yola devam biz işimize bakacağız yapacak daha çook iş var sivil anayasa başkanlık ekonomi asgari ücretli işsizlik bizim derdimiz bunlar ne chp ne mhp nede diğerleri ANLADINIZMI

28
1
yanıtYanıtla
....Mobil-IOS:

Demirtaş heyecan landırıyormu seninde bunadınya

9
15
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title