Haberler

Ahlat Aktaş Gb Spor Rakibini 8-1 Gibi Bir Skorla Mağlup Etti

Bitlis Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Hizan Spor Kulübü’nü 8-1’lik skor ile mağlup etti.

Bitlis Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Hizan Spor Kulübü'nü 8-1'lik skor ile mağlup etti.

Ahlat Aktaş GB Spor Kulübü, Hizan Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı maçı 8-1 kazandı. Ligde ki iki maçını da farklı skorlarla kazanarak taraftarlarını sevindiren Ahlat Aktaş GB Spor, oynadığı futbolla da göz kamaştırmaya devam ediyor. Bu sezon için oldukça iddialı bir takım oluşturduklarını her defasında vurgulayan Ahlat Aktaş GB Spor Kulübü Başkanı Kaya Atılgan, takımlarının oldukça formda ve şampiyonluk için son derece çaba göstererek futbol oynadığını belirtti. Atılgan, "Amacımız bu sezon Ahlat Sporu Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) çıkarmaktır. Bunun için idmanlar aralıksız devam ederken, evimizde oynadığımız ligdeki ilk maçımızı 5-1 kazandık. Daha sonra deplasmanda Hizan Spor ile oynadığımız maçı 8-1 gibi farklı bir skorla kazandık. Maç sonuçları da iyi bir takım oluşturduğumuzu gösteriyor. Takımızın moral ve motivasyonu gayet iyi durumda. Kazandığımız maçlarla da neşemiz dahada artıyor. İnşallah aynı şekilde galibiyet serimizi sürdürürüz. Bu nedenle idmanlarımız deneyimli teknik direktörümüz Cevdet Sancaklı denetiminde aralıksız devam ediyor" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Hizan Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title