Haberler

Agüspor Sezon Öncesi Üç Turnuvaya Katılacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) yeni sezon hazırlıklarını kapsamında üç önemli turnuvada boy gösterecek.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) yeni sezon hazırlıklarını kapsamında üç önemli turnuvada boy gösterecek. Kırmızı-Beyazlı takım bu turnuvalarda, eksiklerini görme imkanı bulurken, yeni oyuncularının takıma adaptasyonunu hızlandırmış olacak.

Yeni sezon çalışmalarını yabancı oyunculardan yoksun olarak sürdüren AGÜspor, lig öncesinde katılacağı hazırlık turnuvaları ile eksiklerini belirleyecek. Kırmızı-Beyazlı takım ilk olarak Yakındoğu Üniversitesi'nin 17 Eylül'de düzenleyeceği turnuva için Kıbrıs'a gidecek. AGÜspor, ikinci turnuva için Adana'da olacak. 25-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan BOTAŞ Cup'a katılacak olan ekip son olarak Kayseri'de kendi düzenleyeceği Erciyes Cup turnuvası ile bu maratonu tamamlayacak. Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, "Katılacağımız turnuvalarda eksiklerimizi görmemiz açısından iyi olacak. Genç oyuncularımız ile tecrübeli isimleri kaynaştırıp iyi bir takım kurmak istiyoruz. AGÜspor bu sezon daha iyi olacak. Ligde, kupada ve Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title