Haberler

Ağrılı Öğrenciler Tarihi Maça Tanıklık Etti

Ağrı Valiliği ve Sancaktepe Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Futbol Kardeşliği" Projesi kapsamında 15 öğrenci, Beşitaş-Liverpool maçını tribünden izledi.

Ağrı Valiliği ve Sancaktepe Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Futbol Kardeşliği" Projesi kapsamında 15 öğrenci, Beşitaş-Liverpool maçını tribünden izledi.

İstanbul'un tarihi yerlerini gezen Ağrılı öğrenciler tarihi maçta hayatlarının en heyecanlı dakikalarını yaşadıklarını belirttiler.

Proje sorumlusu Barış Termisin, yaptığı açıklamada, Ağrı Valiliği ve Sancaktepe Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında 15 Ağrılı öğrenciyi İstanbul'a götürdüklerini belirtti.

Ağrılı öğrencilerin ilk defa statta maç izleme imkanı bulduğunu anımsatan Termisin, "Öğrencilerimiz, İstanbul'daki Genç Gelecek Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Güzel bir kaynaşma oldu. İstanbul'u gezip tanıdılar. Onların heyecanına, mutluluğuna şahit olmak güzeldi. Bu projeyi başlatan kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ağrı Valiliği Sancaktepe Liverpool İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title