Haberler

Ağrı'daki Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama

Güncelleme:

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt'te doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamanın ardından yaralanan bazı askerlerin taburcu edildiğini söyledi.

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt'te askeri aracın geçişi sırasında doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamanın ardından yaralanan bazı askerlerin taburcu edildiğini belirterek, "Allah esirgemiş. Çok daha ciddi şeyler olabilirdi. Durumlarında herhangi kaygı duyacak bir şey yok" dedi.

Vali Tekinarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlama sırasında elinde ve yüzünde yanıklar oluşan yaralı asker Mesut Kasırga'nın Erzurum Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığını belirtti.

Tekinarslan, Kasırga'nın dışında askerlerde sıkıntılı bir durum olmadığını ifade ederek, "Kasırga'nın elinde ve yüzünde yanıklar var. Ameliyata alındı, hayati tehlike yok deniliyor. Gerekirse daha ileri hastanelere gidecek. Diğer askerlerimizin durumları gayet iyi. Bu askerlerin arasında dumandan da etkilenenler var. Yaralanan askerlerimizden 8-9 kadarı taburcu edildi. Araziyi kuşatan alev ve duman olmuş. Allah esirgemiş. Çok daha ciddi şeyler olabilirdi. Durumlarında herhangi kaygı duyacak bir şey yok" dedi.

Yaralı askerlerden bazılarının ailelerinin Ağrı'ya geldiğini belirten Tekinarslan, "Biz hepsine bakıyoruz, hiçbir eksikleri yok, bir sorunumuz yok" diye konuştu.

-Yaralı askerlerin kimlikleri-

Eleşkirt Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralı 28 askerin isimleri ise şöyle:

"Astsubay Mehmet Öztürk, teğmen Arda Güllüdere, asteğmen Osman Güven, astsubay Can Ülker, Mesut Kasırga, Emrah Koruyucu, Kerim Yalman, Ali Köse, İsmail Aslan, Erdal Meray, Necmettin Erdem, Ramazan Kabakçı, İbrahim Özlü, Yaşar Helkeli, Murat Duran, Naim Duman, Semih Zengin, Aykut Yıldız, Ahmet Uysal, Kadir Ulaş, Mehmet Gülmez, Sonat Asan, Ahmet Alkan, Ufuk Öz, Ömer Tekiner, Ahmet Bilgili, Ramazan Şahin ve Ümit Kaymaz."

Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede, BOTAŞ ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekinarslan Eleşkirt Erzurum Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title