Haberler

Ağrı'da Oylar Kullanılmaya Başlandı

Ağrı’da tekrarlanan belediye başkanlığı seçimlerinde oylar kullanılmaya başlandı.

Ağrı'da tekrarlanan belediye başkanlığı seçimlerinde oylar kullanılmaya başlandı.

Ağrı'da 30 Mart seçimlerinin iptal edilmesinin ardından tekrarlanacak olan seçimlerde oylar kullanılmaya başlandı. Sabah 07.00 da başlayan oy verme işlemlerinde Ağrı merkezinde 196 sandıkta 59 bin 898 seçmen, toplamda ise 306 sandıkta 79,354 seçmen sandık başına gidecek. Sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemlerinde, oy kullanılan okulların çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Seçimlerin sükunet içerisinde geçmesini temenni eden vatandaşlardan Ahmet Doğan, "Oyumuzu kullandık. Yine biz hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bizim için sükunet ön plandadır. Bilindiği gibi Ağrı seçimleri tekrarlandı. Seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Oy vermek için erken saatlerde sandık başına geldiğini ifade eden seçmenlerden Ali Danış, "Biraz önce oyumu kullandım. Temennim umarım güzel bir seçim olur. Kimsenin burnu kanamadan demokratik ve vicdanı bir şekilde geçer" dedi.

Seçilecek olan belediye başkanının Ağrı halkına hayırlı olmasını temenni ettiğini söyleyen vatandaş Baran Sayur, "Bu seçimlerin, Ağrı halkına hayırlı olmasını dilerim. Nasip kiminse onun belediye başkanı olmasını isterim" şeklinde konuştu.

Edinilen bilgiler göre 16 ilden yaklaşık 200 avukat seçimleri takip etmek üzere Ağrı'ya geldi iddia edildi. Oy kullanılan okulların çevrelerinde ise geniş güvenlik önlemleri alınarak, oy vermek için sandık başına giden seçmenlerin cep telefonları ile oy kullanılan yerlere girmelerine izin verilmedi. Oy verme işlemleri 16.00 da sona erecek. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title