Haberler

Ağrı'da Dostlar Buluştu

AĞRI (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı eski milletvekillerinden Halil Özyolcu tarafından “ Dostlar Buluşuyor” programı düzenledi.

AĞRI (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı eski milletvekillerinden Halil Özyolcu tarafından " Dostlar Buluşuyor" programı düzenledi.

AK Parti Ağrı eski milletvekillerinden Halil Özyolcu tarafından bir düğün salonda "Dostlar Buluşuyor" programı düzenlendi. Programa AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, AK Parti Ağrı eski milletvekillerinden Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Arslan ile eski ve yeni il, ilçe başkanları, belediye başkan adayları, il genel meclis üyeleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Ağrı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, bugün bu dostların bir araya gelişinin tüm problemleri çözeceğini ifade ederek, "Bizler yapılan hizmetlerin geçmişi ve bugününü tartışmak istemiyoruz. Çünkü artık güneşin ve karanlığı netliği kadar bunlar nettir. Fakat önemli bir duyguyu paylaşmak istiyorum. Bu gün önemli bir meselenin yolcuları sefere çıkanları zaferin hesabını yapmalı ve bu konuyla ilgili de şapkasını önüne koymanın günüdür. Evet hatalarla sevaplar değiştirilmemeli; bireysel noktalarda, toplumsal noktalar feda edilmemeli, karşımızdaki sinsi gücün emellerini karşısı bir araya gelinmeli. Bugün bu dostların bir araya gelişi bu ve buna benzer tüm problemleri giderecek yegane bir kardeşlik ormanına dönüşecektir inşallah. Kırsalında kinin, nefretin ve iğrenç emellerinin yetişmesinin engelleyecektir. Güzel ülkemin, milletimin, devletimin bütünlüğüyle hizmete devam edeceğiz. Güzel oluşumların ve gelişimlerin Allahın izniyle tümünün inşasında tuğla, harç olacağız" şeklinde konuştu.

"YAPTIĞIMIZ HER HİZMETE GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTILAR"

Ağrı Belediyesinde yaptığı çalışmalar kangrenleşen ciddi sıkıntıları çözdüklerini söyleyen Arslan, "Ağrı Belediyesi 2009 yılından bu yana kangrenleşen ciddi sıkıntılara çözüm getirdik. Bu çalışmalarımızı yeterli görmesek de memleketimizin önemli meselelerini çözdük. 2009 yılında bazı cadde ve sokaklarımız seyyar esnaflarla kapalıydı. Bu sorunu sebze pazarları yaparak çözdük. Bunun yanı sıra 2 tane otogar, hayvan borsası, su arıtma tesisi, yollara sıcak asfaltlar yaptık. Ne kadar çalışmalar yapsak da 2010 yılından bu yana bir itibarsızlaştırma çalmasıyla karşı karşıyayız. Yaptığımız her hizmete gölge düşürmeye çalıştılar. Biz onların bu oyunlarına yılmadık, yılmayacağız ve durmayacağız. Bizler bir sefere çıktık. Bu seferin kurallarını gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız hizmetleri halkımıza anlatıyoruz. Halkımızı kapı kapı dolaşıp onlara AK Parti'nin ve AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerini ve yapacağı hizmetleri anlatıyoruz. Biz 2009 yılında projelerle halkımızın karşısına çıktık hamd olsun hepsini gerçekleştirdik. 2014 yılında da halkımızın karşısına devasa projelerle çıkıyoruz ve hepsini gerçekleştireceğiz" dedi.

Dostlar buluşması programı yapılan konuşmaların ardından yenilen yemekle son buldu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Özyolcu Ak Parti Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title