Haberler

Ağrı'da 3 Teröristin Öldürülmesi

Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığına saldıran ve ölü ele geçirilen 3 teröristin üzerinde bir uzun namlulu silah, bir tabanca ve bir el bombası ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığına saldıran ve ölü ele geçirilen 3 teröristin üzerinde bir uzun namlulu silah, bir tabanca ve bir el bombası ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, 7 kişi olduğu değerlendirilen terör örgütü PKK mensupları, dün gece 21.00 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığına silahlı saldırıda bulundu.

Askerlerin saldırıya anında karşılık vermesiyle ilçe merkezindeki bazı evlerden de İlçe Jandarma Komutanlığına ateş açıldığını tespit eden güvenlik güçleri, teröristlere "teslim ol" çağrısında bulundu.

Teröristlerin, uyarıya rağmen saldırılarına devam etmesi üzerine çıkan çatışmada, yaşları 16, 19 ve 25 olan üç terörist öldürüldü, diğer teröristler ise gecenin karanlığından yararlanarak kaçtı.

Çatışma sonrası öldürülen teröristlerin üzerinde bir kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait 5 şarjör ve çok sayıda fişek, bir tabanca, bu tabancaya ait bir şarjör ve 15 fişek ile bir el bombası bulundu.

Teröristlerin cenazeleri, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Yerel

Diyadin Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title