Haberler

Agiad'dan Sözlü'ye Marina Port İçin Çalıştay Önerisi

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye Marina Port için Adana’da ilgili tüm tarafların katılacağı bir Çalıştay yapma önerisinde bulundu.

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye Marina Port için Adana'da ilgili tüm tarafların katılacağı bir Çalıştay yapma önerisinde bulundu.

AGİAD yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, ziyaret sırasında Sözlü'ye, Marinaport Projesi için adaylığı sürecinden bu yana gösterdikleri ilgi nedeniyle yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Ziyarete, Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner'le birlikte Başkan Yardımcıları Ali Can Boğa ve Ege Baş, Genel Sekreter Cenk Yakın, yönetim kurulu üyeleri Gülümsün Adalı, Fatma Uğurlar, Enver Yılmaz, Erkan Oskay, Ege Baş, Bülent Kunt,Osman Ülke,Ziya Alim Koçer,Hakkı Aksay,Murat Erşahinoğlu katıldı.

NOYANER; "ADANA PORT'UN SAHİBİ ADANALILAR OLACAK"

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Hüseyin Sözlü'nün adaylık sürecinden bu yana Marina Port Projesine yakın ilgi gösterip destek verdiğini hatırlatarak; "Sayın Başkanımız, her fırsatta AGİAD'ın Adana için önemli vizyon projesi olan Marina Port'a sıcak baktığını belirtmiş, destek vereceğini açıklamıştır. Bu desteği bundan sonra da sürdüreceğinden yana hiçbir kuşkumuz yok. Kendisinin, Adana için yapılan her güzel hizmeti desteklediğini biliyoruz. Marina Port'a olan desteğinin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz. Kendisinin önerileri ve fikirlerine her zaman ihtiyacımız olacaktır. Adana Port projesi bir AGİAD projesidir. Ancak sahibi Adanalılar olacaktır ve Adanalıların katkıları ile olgunlaşacaktır " dedi.

"ÇALIŞTAY YAPALIM"

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Başkan Hüseyin Sözlü'ye, Marina Port'la ilgili bir "Çalıştay" düzenlemeyi planladıklarını da iletti. Noyaner; "Üyelerimiz arasında bulunan mimar, mühendis ve şehir plancıları ile Büyükşehir Belediyemizin teknik uzmanlarının, yetkililerinin de katılacağı heyetle birlikte bir Çalıştay düzenlemek istiyoruz. Bu çalıştaya, Adana'da katılım göstermek isteyen tüm oda ve kuruluşları davet ederek, Marina Port Projesi'ni; üzerinde tartışılmış, varsa eksikleri giderilerek düzenlemeler yapılmış, eksiksiz, kusursuz biçimde Adana halkına sunmaya hazır hale getirelim."önerisinde bulundu.

"AGİAD'I KUTLUYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Noyaner'in önerisine sıcak baktığını belirterek, AGİAD yöneticilerini Marina Port gibi kente estetik, ekonomik ve sosyal değer katacak bir projeyi hayata geçirdikleri için kutladı. Sivil toplum örgütlerinin, kentlerin gelişiminde öncü rol oynadığını belirten Sözlü;

"Çağdaş yerel yönetim anlayışımız gereği, sürekli olarak sivil toplum örgütleriyle işbirliğinin gereğine ve önemine inanıyoruz. Marina Port Projesi de bunun neden gerektiğini açıkça ortaya koyuyor. Gerçekten Adana'nın vitrinine, vizyonuna çok değerli katkı sunacağını tahmin ettiğim bir proje . Bu çalışmayı yapanları kutluyor ve projenin gerçekleşmesi konusundaki desteğimizin süreceğini belirtiyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Ali Can Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title