Haberler

Agd ve Cansuyu'ndan Ramazan Yardımı

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı yardım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı yardım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Anadolu Gençlik Derneği, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa sürdürdüğü bu çalışma ile Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç ailelerin hem ihtiyaçlarını gideriyor hem de onlarla Ramazan'ın bereketini paylaşıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şube Başkanı Sait Çelebi, "Ramazan Ayı nedeniyle yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ramazan Ayı Rahmet ve Bereket ayıdır. Bu bereket ayında Cansuyu Derneğimiz le ortaklaşa yürüttüğümüz gıda ağırlıklı yardım çalışmamız devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyarak ulaşabildiğimiz yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için Cansuyu Derneğinin hazırladığı yaklaşık 25 kg olan ramazan paketlerimizi sahiplerine ulaştırmaktayız. Üzülerek belirtmeliyiz ki İslam coğrafyası ve yeryüzündeki tüm Müslümanlar Ramazan'a kavuşurken yeryüzünde oluk oluk kanın aktığı, gözyaşlarının dinmediği ve masum insanların yitirildiği olaylar devam etmektedir. Bu Ramazan ayında Müslümanlar olarak İslam birliğinin tesisi ve bu müşahedenin insanlara ulaştırılabilmesi için daha çok gayret göstermek zorundayız. Bu vesileyle Ramazanın hepimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm mazlumların uyanışına vesile olmasını dilerim" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye Aksaray Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title