Haberler

AGD, Mekke'nin Fethini Kutlayacak

Güncelleme:

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, 31 Aralık'ta Mekke'nin fethinin 1384. yıl dönümünü düzenleyecekleri programla kutlayacaklarını söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, 31 Aralık'ta Mekke'nin fethinin 1384. yıl dönümünü düzenleyecekleri programla kutlayacaklarını söyledi.

Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, AGD'nin Mekke'nin fethi programlarını 81 ilde kutladığını söyledi.

Konya'da düzenleyecekleri programın hazırlıklarını tamamladıklarını aktaran Parlak, "Bu yıl ve gelecek yıllarda 31 Aralık akşamını İslamın özüne uygun Mekke'nin fethi kutlamalarıyla; Kur'an, dua, sohbet ve salavatlarla yaşanacak bir güne çevireceğiz" diye konuştu.

Parlak, İslam tarihindeki bu önemli olayı hatırlatmak için bu organizasyonu düzenlediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Tüm halkımızı 31 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezine davet ediyoruz. Kuran ziyafeti, dua, sinevizyon gösterileri, Mehteran Konseri ve ezgileriyle sanatçı Ammar Acarlıoğlu ve Yusuf Karaburç olacaktır. Ayrıca 20 Aralık'ta yapılan Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilecektir. Programımızda, katılan misafirler arasında Umre çekilişi yapılacaktır." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Konya Mekke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title