Haberler

Agd, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Yönelik Saldırılarını Lanetledi

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi, Cuma namazı sonrasında İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırıları protesto etti.

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi, Cuma namazı sonrasında İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıları protesto etti.

Gaziantep Ulu Cami'sinde, Cuma namazı sonrası bir araya gelen Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri, pankartlar ve sloganlarla İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıları kınadı. İsrail'in, Müslümanlara yönelik saldırı ve kışkırtmalarına artarak devam ettiğini belirten AGD Gaziantep Şubesi Başkanı Özcan Fidan, "Yahudi takviminde yılbaşı kabul edilen Roş Aşana bahanesiyle, beş gündür Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan işgal ve saldırılar, Filistin topraklarını Müslümanlardan arındırma politikalarının bir parçasıdır" dedi.

İsrail'in uluslararası anlaşmaları hiçe saydığını söyleyen Fidan, "Mescid-i Aksa bir İslam mabedidir. Buna rağmen terör devleti İsrail, Mescid-i Aksa'yı belirli zamanlarda Yahudilere tahsis etmek istemektedir. Mescid-i Aksa'ya Müslümanların girmesini silah zoruyla engelleyerek, yine silahlı unsurların eşliğinde Yahudilerin Mescid-i Aksa'ya sokulması, Mescid-i Aksa'yı Müslümanların elinden almaya yönelik bir politikanın adım adım işletilmesidir. Terör devleti İsrail'in amacı ilk fırsatta Mescid-i Aksa'nın hukuki statüsünü değiştirmek ve burayı Yahudilerle Müslümanlar arasında bölmektir" diye konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri Mescid-i Aksa için dualar okuduktan sonra dağıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Filistin İsrail Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title