Haberler

Agd'den Her Şehide Bir Fidan

Anadolu Gençlik Derneği ülke genelinde 250 bin şehit için, 250 Bin Gençle fidan dikimi yapıyor.

Anadolu Gençlik Derneği ülke genelinde 250 bin şehit için, 250 Bin Gençle fidan dikimi yapıyor. AGD Erzurum Şubesi'de çalışmalar kapsamında, Erzurum Paşa Pınarı Mevkii'nde fidan dikimi gerçekleştirdi. Dikim yapılan alana "AGD-MGV Hatıra Ormanı" ismi verildi.

Anadolu Gençlik Derneği Erzurum şubesi, Çanakkale Şehitlerini anma/anlama programları çerçevesinde Erzurum Paşa Pınarı Mevkii'nde 250 bin şehit için 250 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz, on yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikiniz; Yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştiriniz anlayışla çalışmalar yaptıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şube Başkanı Aktay Eşsiz, "Çanakkale Şehitlerimizi anma/anlama programları çerçevesinde ülke genelinde 250 bin şehidimiz için 250 bin gencimiz fidan dikimi gerçekleştiriyor. Bizlerde Anadolu Gençlik Derneği Erzurum şubesi olarak bu çalışmaya katkıda bulunmak için gençlerimizle bugün burada fidan dikimi gerçekleştirdik. İnşallah bu programa katılan, katılamayan tüm gençlerimizle birlikte 15-16-17 Nisan'da Çanakkale'de olacak ve bir kez daha aziz şehitlerimizi kabirleri başında rahmet ve minnetle anmış olacağız." dedi.

Fidan dikimi programına Erzurum Orman Bölge Müdür yardımcıları Recep Temel, Mehmet Kaya, Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, AGD Erzurum Şube Başkan Yardımcıları Ömer Bağrıyanık, Faruk Arslantürk ve çok sayıda genç katıldı. Dikim yapılan alana "AGD-MGV HATIRA ORMANI" ismi verildi. Ayrıca katılımcılara program öncesinde çorba ikramı da yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Çanakkale Erzurum Güncel Haberler

title