Haberler

Afyonkarahisar Protokolü Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese’de gerçekleşti.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese'de gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, bayramların ülkenin çimentosu olduğunu söyleyerek tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramını kutladı. Güner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Afyonkarahisar gerek geçmişi, gerek tarihi, gerekse sahip olduğu maddi ve manevi değerler boyutuyla son derece devletine bağlı, aziz milletin değerlerini yaşatan önemli ve güzel bir ilimiz. Bu değerlerin gerek saygıdeğer milletvekillerimizde, gerekse sosyal yapıda da yaşatıldığını görmekten son derece mutluyum. Yaklaşık 26 yıllık devlet hayatımda aziz milletimize hizmet etme sevdasıyla çıktığımız yolda bugün Afyonkarahisar'dayız. Afyonkarahisar, el ele gönül gönüle hep birlikte büyüyecek, gelişecek potansiyele sahip bir ilimiz. Bu şehrin bir hizmetkarı olarak bu şehre hizmet etmek için gelmiş bir misafir olarak aynı zamanda aziz devletimizin ve hükümetin bir temsilcisi olarak sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Hangi siyasi yapıdan olursa olsun, zenginiyle, fakiriyle devlet kapısının, gönül kapımın sonuna kadar aziz Afyonkarahisarlılara açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum."

Programa katılan Afyonkarahisar milletvekilleri de birer konuşma yaparak Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Kent protokolü, huzurevinde bulunan yaşlıları, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisleri, İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askerleri, Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tek tek kutladı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title