Haberler

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, mahallelerde düzenlediği açık hava toplantılarına Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ve TOKİ konutlarıyla devam etti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, mahallelerde düzenlediği açık hava toplantılarına Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ve TOKİ konutlarıyla devam etti.

Mahalle sakinlerine Afyonkarahisar'a son 5 yılda yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Adayı Çoban, 67 mahallenin alt ve üst yapısını yenilediklerini vurguladı. Bir çok yatırım ve hizmetlerle Afyonkarahisar'da ilkleri gerçekleştirdiğini ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, 70 tane parkı yaparak hizmete açtıklarını söyledi. Yeni pazar yeri için 12 Milyon TL para harcadıklarını belirten Başkan Adayı Çoban, "Öncelikli olarak 30 Mart'ta yapılacak olan seçimin ülkemizin, Afyonkarahisar ve dünya insanı için hayır ve bereket getirmesini diliyorum. Acaba seçim için geldiğimi düşünenler vardır. Hayır efendim biz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesine toplantı ve yemekte bir çok kez bir araya geldik ve gezdik. Geriye dönük 5 yıla baktığımızda Afyonkarahisar'a birçok hizmet yaptık ilkleri yaptık. Bilgievleri, Spor Kompleksi, Akarçay, Mahalle fırınları birer ilkti. Eski Afyon'umuzda 67 mahallemiz alt yapı ve üst yapısını yeniledik. 2011 yılında başladık 2013 yılında Allah'a hamd olsun bitirdik. Geriye 14 mahallemiz kaldı ama tamamen bitirmedik. Hemen hemen Afyonkarahisar'da parke olmadık yer bırakmadık. Afyonkarahisar'a 70 adet park yaptık. Hıdırlık'a yol yaptık. Eski Otogara toplam 20 bin metrekarelik kapalı pazar yeri yaptık. Bu pazar yeri için toplam 12 Milyon TL para harcadık" dedi.

"HER AY İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 250 BİN TL PARA GÖNDERİLİYOR"

2009 yılında yapılan yerel seçimler öncesi söz verdiği projeleri fazlasıyla hayata geçirdiğini anlatan Başkan Adayı Çoban, şunları söyledi:

"2009 yılı seçim projesi için alt gelir grubu için 1 + 1 ve 2 + 1 olmak üzer toplam 300 adet TOKİ konutu yaptıracağımı söyledim ve bunu Sahipata'ya yaptık. Ben görevim gereği olsun çok ülke gezdim inanın bizim ülkedeki TOKİ sistemi hiçbir sistemi yok. Aynen bunun gibi sağlık sistemimiz yine hiçbir ülkede yok. Gönül çok ister ama devlet olarak işlerimizi ihale ile yaptırıyoruz ve en ucuz teklifi verene işi veriyoruz. TOKİ evlerindeki doğalgaz, elektrik ve su abonelerinin hepsini devletimiz ödedi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki, 'İhtiyaç sahipleri vatandaşı siz gidip bulacaksınız onlar size gelmeyecek' diyor. Dün de geldi sordu bizlere ve valimize bir sorun olup olmadığını. Başbakanımız, sosyal yardımlaşmaya Afyonkarahisar'a sadece merkez için her ay ihtiyaç sahiplerine 250 bin TL para gönderiyor ilçelere de ayrı gönderiyor ve Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı, için ayrı gönderiyor. Bunların hepsi hayaldi, Allah'a hamd olsun gerçekleşti."

"TÜRKİYE'DE BU KONUDA REKOR KIRDIK"

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Adayı Çoban, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri arasından bir bayan gözyaşları içerisinde "Başkanımız Allah sizden razı olsun her zaman bütün ihtiyaçlarımı giderdiniz" diyerek Başkan Adayı Çoban'a teşekkür etti. Bunun üzerine konuşan Başkan Adayı Çoban, 2 bin Euro değerindeki 350 akülü aracı engelli vatandaşlara dağıttığı belirtti. Çoban, " Türkiye'de bu konuda rekor kırdık. Biz ilk defa bin 143 çocuğumuza teşekkür, takdir belgesi almış ve Aile geliri bin liranın altında olan her çocuğumuza bisiklet verdik. Ben yapamayacağım bir şeyin sözünü vermem" dedi.

Program sonunda Başkan Çoban, çocuklara oyuncak dağıttı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Çoban Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title