Haberler

Afyonkarahisar Belediyesi, Uşak'ın Örnek Çalışmasını Yerinde İnceledi

Uşak’ta Ekim ayında başlayan çalışma ile Aybey Mahallesi su deposunda sıvı kloru belediye kendi imkanları ile elde etmesi komşu illerin dikkatini çekiyor.

Uşak'ta Ekim ayında başlayan çalışma ile Aybey Mahallesi su deposunda sıvı kloru belediye kendi imkanları ile elde etmesi komşu illerin dikkatini çekiyor.

Yapılan bu sistem farklı il belediyeleri tarafından da ilgi görmeye başladı. Bu kapsamda Afyonkarahisar Belediyesi sistemi incelemek için Uşak'a geldi. Sistemin işleyişi hakkında bilgi alan Afyonkarahisar Belediyesi yetkililerinin sistemin oluşturulması adına çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan Uşak Belediyesi'ni klorlama sistemi ile de örnek bir belediye olduğunu belirtti. Belediyede ilgili birimlerini konuyu hassasiyet ile takip ettiklerini vurgulayan Erdoğan, "Belediyemiz içme suları konusunda her zaman özverili ve tiriz bir çalışma içinde olmuştur. Bütün ekiplerimiz su ile ilgili dikkatleri en üst seviyede çalışmaktadır. Yeni çalışmamız ile su konusunda yine ciddi bir çalışma gerçekleştirmiş olduk. Doğal yollar ile yapılan klorlamanın suyun kalitesini daha da arttırdı" dedi.

Su kalitesi için belediyenin çalışmaları ile örnek olduğunu vurgulayan Erdoğan, kente bu bağlamda yapılacak yenilikleri titizlik ile takip ettiklerini belirtti. Uşak Belediyesi'nin su ile ilgili çalışmalarını başka iller tarafından da ilgi gördüğünü hatırlatan Erdoğan, "Sistemimizin hayata geçmesi ile birlikte örnek olmaya da başladık. Başka illerin belediyemize gelerek sistemi incelemeleri açıkçası bizleri onurlandırıyor. Afyonkarahisar Belediyesi de bu bağlamda sistemimizi inceledi" şeklinde konuştu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Erdoğan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title