Haberler

AFOD Fotoğrafçıları Buluşturuyor

Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir sınırlarında kalan Frig Vadileri'nde çekilen fotoğrafların yer alacağı 2. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması ve Fotomaratonu'na 200 kişinin katılacağı bildirildi.

AA muhabirine açıklama yapan Afyonkarahisar Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı İrfan Altınay, "Frig kültürel mirası ve Frigya" temalı fotoğraf yarışması ile sadece Frig Vadileri ile çevresinde organize edilecek Fotomaratonu'nda çekilen fotoğrafların kabul edileceği yarışmaya, bir kişinin en fazla 5 fotoğrafla katılabileceğini söyledi.

Yarışmanın 1-3 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacağını belirten Altınay, şunları kaydetti:

"1 Temmuz'da Eskişehir'deki Yazılıkaya mevkisinde kayıt işlemleri yapılacak. Yarışmacılar, 3 Temmuz saat 16. 00'ya kadar fotoğraflarını çekip, kabul masalarına iletecek. Aynı gün yapılacak jüri değerlendirmesinin sonuçları 5 Temmuz'da ilan edilecek. Yarışmanın sergi ve ödül töreni ise 11 Temmuz'da, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. "

Öte yandan yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye 1000 TL, sergilenecek 30 fotoğraf için ise 100'er TL ödül verileceği bildirildi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title