Haberler

    Aerial Hoop 1.level Workshop - Sirk Park Sirk Sanatları Stüdyosu

    16 Ekim Pazar günü Sirk Park Sirk Sanatları Stüdyosu'nda düzenlenecek olan Aerial Hoop 1.Level Workshop etkinliğine davetlisiniz.

    16 Ekim Pazar günü Sirk Park Sirk Sanatları Stüdyosu'nda düzenlenecek olan Aerial Hoop 1.Level Workshop etkinliğine davetlisiniz.

    Sirk Park Sirk Sanatları Stüdyosu, ruh, zihin ve bedenine hizmet eden ve etmeyi seven kişiler için 2015 Kasım ayında Önder Çevik araştırmaları ve emekleriyle kurulmuştur. Türkiye'de ekipman donanımı ve format olarak ilk ve tektir. Bale, Dans, Yoga, Pilates, Jimnastik, Pole Dans, Akrobasi ve Aerial Arts'a gönül vermiş, devamlı gelişime açık eğitmen kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir.

    Sirk Park kişilerin fitness, dans, yoga, pilates gibi değerli aktivitelerin yanı sıra Türkiye'de eğitimi olmayan sirk sanatlarıyla tanışmasını hedeflemekte;  alışılmışın dışında değişik ekipmanlarla ve akrobatik antrenman teknikleriyle kişileri sirk sanatlarının büyülü ve eğlenceli dünyasına davet etmektedir.

    Çalışılan hava akrobasi teknikleri şunlardır: Aerial Dance - Yoga Fly, Aerial Silk, Trambolin, Aerial Hoop – Lyra, Aerial Cube, Aerial Roop, Aerial Straps, Static Trapeze, Dynamic Trapeze, Bungee Trapeze

    Temel teknik ve ısınma olarak Kondisyon, Stretch, Bale, Modern Dans, Hatha Yoga, Akrobasi, Cross Fit gibi egzersiz ve geleneksel teknikler kullanılır.

    Eğitmen: Önder Çevik

    1981 İstanbul doğumlu Önder Çevik, Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nde okudu. Spor yaşantısına 1987 yılında kadim Doğu bilgilerini öğrenerek başladı. Yoga, Meditasyon ve Nefes kontrol çalışmaları ile tanıştı. Modern dansçı olarak CRR Dans Tiyatrosu ve Zeynep Tanbay Dans Projesinde uzun seneler dansçı olarak yer aldı, birçok yurt içi ve uluslararası alanda gösterilerde yer aldı. 2007'de burs alarak katıldığı New York'ta bulunan Martha Graham Scholl'da Çağdaş Dans eğitimi gördü. Avrupa ve Amerika burstan yararlanarak Modern Dans, Doğaçlama ve Klasik Bale eğitimleri aldı. 15 yaşından beri yoga dersleri gören Çevik, yoga eğitimini 2004 Şubat'ta Hatha Yoga hocalık Eğitimini bitirdi. Yoga Fly ile tanışması Amerikaya dans eğitimine gittiği zaman gerçekleşti ve New York Broodway Center School'da bu konuya olan ilgisini keşfedince bu konudaki eğitimleri tamamladı.

    Şifa yolculuğu ise 1995 yılında başladı. Thai masaj, Shiatsu, Refleksoloji ve Klasik Masaj, Kozmik Şifa, Pranik Şifa eğitimlerini tamamladı.

    Şu an Akbank Aksanat bünyesinde ve özel bir bale okulunda 2006'dan beri Modern Dans, Kontak Doğaçlama, Yoga, Pilates, Yoga Fly ve çocuk gelişim dans dersleri ve Yoga Fly dersleri vermektedir.

    Neden Önder Çevik? Çünkü Önder Çevik 6 yaşında bedenle çalışmaya başlayıp paten, dans (Modern Dans Yıldız Teknik Üniversitesi), Yoga, Pilates, Şifa, Masaj ve Enerji uzmanlığı yaparak 1987'den beri beden ve enerji üzerine sayısız çalışma deneyimine sahiptir. Çevik derslerinde hareketin doğasını keşfetmeye başlayacaksınız.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Yıldız Teknik Üniversitesi New York Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title