Haberler

Adü Hastanesinde Son Teknoloji Co2 Lazer Ameliyatı Gerçekleştirildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ses teli ve gırtlak kanseri teşhisi konulan üç hasta CO2 Lazer teknolojisiyle sağlığına kavuşturuldu.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde ses teli ve gırtlak kanseri teşhisi konulan üç hasta CO2 Lazer teknolojisiyle sağlığına kavuşturuldu.

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda tedavi gören üç hastaya ses teli ve gırtlak kanseri teşhisi konuldu. Son teknoloji olan CO2 Lazer ile ameliyat edilen hastalar, sağlıklarına kavuşturularak taburcu edildi.

Gerçekleşen başarılı operasyonlar hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sema Başak, "CO2 Lazer müdahale ile hem doktorlar hem de hastalar için daha konforlu ameliyatlar yapılabilmekte. Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ekibi olarak yaptığımız ameliyatlar başarılı geçti. Hastalarımızın kısa zamanda eski sağlıklarına dönmeleri için bütün tecrübe ve imkanlarımızla çalışıyoruz. Ameliyat esnasında Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı doktorlarımızdan Dr. Ceren Günel, Dr. Aylin Eryılmaz, Dr. Yeşim Başal, Dr. Özkan Doğan'ın da katkıları ile çok uyumlu ve başarılı bir tedavi süreci yaşadık. Ekip olarak hastalarımıza sağlık hizmeti veriyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title