Haberler

ADASO'dan Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk'e Ziyaret

Güncelleme:

Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç ile beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ile beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar Öztürk, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyeleri Enerji üssü, yatırımların odağı olan Ceyhan'da serbest bölge ile organize sanayi bölgesi konularını dile getirdi.

Başkan Alemdar Öztürk, siyasette yeni olmadığını daha önceki yıllarda 10 yıl belediye Başkan Yardımcılığı yaptığını, tüm sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile Kent Konseyi Başkanlığı'nı da yürüttüğünü belirterek, Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığı görevini, yürütebilecek ve yükünü kaldırabilecek bir adaya devredebileceğini ifade etti.

Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan'ın geçmişten günümüze kadar iktidar nimetlerinden faydalanamadığını ve bunun Ceyhan için büyük kayıp olduğunu belirterek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ile üç kez bir araya geldik. Her defasında Ceyhan'a büyük yatırımlar yapacaklarını ifade etti. Bundan böyle Ak Belediyecilik dönemi başlamıştır. İlçemize hizmetlerin gelebilmesi için büyük uğraş veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri her hafta Ankara'ya giderek Ceyhan'a bir şeyler yapma gayretinde olduk. Bunun ilk meyvesi olarak Ceyhan'a Kentsel dönüşüm yapılabilmesi için bakanlıktan onay aldık" dedi.

Devlette sürekliliğin esas olduğunu belirten Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan Enerji ve İhtisas Bölgesi ve Serbest Bölge ile yapılacak Organize Sanayi Bölgesi için Ceyhan'a gelecek yatırımcıların önünü açmak amacıyla her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ise sanayi bölgesine gelecek sektörlerle ilgili çalışmaları yaptıklarını belirterek Enerji İhtisas Bölgesinin hayata geçmesinin Ceyhan için, Adana için dolayısıyla Türkiye için çok önemli olduğunu ifade etti.

Ziyarete ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, yönetim kurulu üyelerinden Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ahmet Özkök, Faruk Aytek, Ahmet Güldiker, Süleyman Baş ile meclis üyelerinden Remzi Kar ile Genel sekreter Gazi Yılmaz katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alemdar Öztürk Yusuf Alemdar Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title