Haberler

Adnan Yılmaz: "Bunlar AK Parti'nin Ayak Sesleri"

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, çöp yığınları başında düzenledikleri basın toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun apar topar Çiğli'ye gelerek çöp krizine müdahil olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, ''Çiğli çarşısında, mahallelerinde çöp dağları yükselirken, belediye başkanı eli kolu bağlı oturuyordu.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, çöp yığınları başında düzenledikleri basın toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun apar topar Çiğli'ye gelerek çöp krizine müdahil olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, "Çiğli çarşısında, mahallelerinde çöp dağları yükselirken, belediye başkanı eli kolu bağlı oturuyordu. Bizim konuyu gündeme taşımamız CHP'lileri uyandırdı. Bunlar Çiğli'de AK Parti'nin ayak sesleridir. Halkımız, daha o koltuğa oturmadan neler yapabileceğimizi gördü ve bizi takdir etti" dedi.

PROVOKE ETMEK İSTEDİLER

Çiğli halkının hakkını savunmak ve belediyeyi harekete geçirmek için çöplerin başıda basın açıklaması yaptıklarını, ancak her zaman olduğu gibi CHP zihniyetinin olayı provoke ettiğini kaydeden Yılmaz, "Biz açıklama yaparken, olay yerine gelen bir grup, saldırganca tavır sergilemiş, görevlerini yapmakta olan basın mensuplarına saldırılmış, bayan gazetecinin makinası yere atılmıştır. Bu kişilerin belediyede çalıştıkları, ama bankamatik memuru olduklarını öğrendik. İşte Çiğli'yi böyle bir zihniyet yönetmektedir. Çiğlililer 30 Mart'ta kendisini Harmandalı'da ve Çiğli'nin her mahallesinde çöple yaşamaya mahkum eden bu zihniyete 'dur' diyecektir." diye konuştu.

KOCAOĞLU ÇİĞLİNİN MALLARINA GÖZÜNÜ DİKMİŞ

Çöp krizini çözmek için apar topar Çiğli'ye gelen Aziz Kocaoğlu'nun, 'borçları öderim ama gayrimenkul karşılığı' şeklinde pazarlık etmesinin 'ahlaksız teklif' olduğunu söyleyen AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sayın Kocaoğlu her zaman, 'Ben İzmir'in mallarını ham yaptırmam' diyor. Biz de kendisine Çiğli'nin mallarını ham yaptırmayız. Bu teklifi AK Partili Büyükşehir belediye başkanı olsa yapmaz. Aziz bey, yolunu, parkını yapmaya kalktığı Çiğli'nin çöpünü kaldırmak için mallarına göz dikiyor. İşte partimizi hırsızlık ve yolsuzlukla suçlayanların ruh hali. Soruyorum, yarım bıraktığınız 75.Yıl Türk Dünyası Parkı'nı neden yapamıyorsunuz. 4 milyon liraya sattığınızı açıkladığınız eski şantiye arazisinden elde ettiğiniz geliri ne yaptınız? Bu gelirle işçinin parası ödenemez miydi? Ödenemiyor çünkü sattıkları mallar hacizli olduğu için teslim demiyorlar. Tüm bu gelişmeler AK Parti'nin ayak sesleridir. İnşallah halkımız bunları gönderecek, Çiğli'yi AK belediyecilikle tanıştıracaktır.' - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Adnan Yılmaz Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title