Haberler

Adnan Oktar'dan Filistin-İsrail Açıklaması

Güncelleme:

A9 kanalında 'kedicik'leri ile sohbet eden Adnan Oktar, Hamas'ın roketleri hep boş alana attığını, bunun ince bir planın ürünü olduğunu savundu.

Filistin ve İsrail arasındaki çatışmada, Hamas'ın roket atmasını öne çeken Oktar, "Can dayanacak gibi olmuyor. İsrail'e adam roketi atıyor. Her gün siren sesleri. Kudüs'de tel aviv'de yeri göğü inletiyor. Halk geriliyor ordu geriliyor bu nefsi savunma olarak göstertiliyor. Aksi de anlatılacak gibi değil. Çünkü adamın tepesine roket düşüyor hakikaten" dedi.

'ROKETLER BOŞ ALANA ATILIYOR'

Hamas'ın roketleri hep boş alana attığını öne süren Adnan Oktar'a göre bunun ince bir planın ürünü olduğunu savundu. Oktar, Filistin halkının da kendini kullandırttığını öne sürdü.

'ROKETLER SADECE TAHRİK AMAÇLI'

İddiasını şöyle dile getiren Oktar, 'Sen Yüzlerce roket atacaksın ama bir tanesi de bir yere isabet etmeyecek. Bu ancak teknik ince bir planla olabilir. Çok ince ayarlandığı görülüyor. Hiçbir şekilde can kaybına sebep olmuyor bu roketler. Sadece tahrik amaçlı. Sonra da İsrail askerleri öldüren kiralık katiller var onlarda onları öldürüyor. O adamları da bulamazsın. Bu roketçileri gidip arayın bulun bulamazsın. Bir de altta kullanılan zavallılar var. Asıl planlayıcılar 40 kişiyi geçmez."

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Adnan Oktar Filistin İsrail Hamas Medya Haberler

500

Yorumlar (16)

YASİN:

Az kaldı sen dur Mehdi çıksın sana da bir ayar verecek.

56
2
yanıtYanıtla
Kadir Aslan:

eskiden şerefli insanlarin arasinda şerefsiz insanı bulmak çok zormuş şimdi ise şerefsiz insanların arsında şerefli insanı bulmak çok zor.

39
0
yanıtYanıtla
Mehdi Kim:

Mehdi hadislere göre, insanlara evinden seslenecek hatta onu göreceklerdir, bu açıkça televizyona işaret eder ve Peygamberimizin mucizesidir.

4
34
yanıtYanıtla
HATDAR:

ALLAH RAZI OLSUN. NE CB, NE BB, NE DAVUTOĞLU HİÇBİRİ OLAYI ADNAN HOCA KADAR ANALİZ EDEMEMİŞ.

7
30
yanıtYanıtla
dejavuu:

Adnan mısın nesin hayatımda izlediğim en dramatik Komedya sensin.Salak

30
2
yanıtYanıtla
ipek:

Pilanlayıcıların kırkıncısı sensin herhalde, kassam tugayları bir rokette senin pislik yuvasına atsa

30
0
yanıtYanıtla
Ek:

bu söylemleri ile islam dini ile alakası olmadığı ortaya çıkmış oluor

26
1
yanıtYanıtla
KARSLI:

bi sen eksiktin

22
0
yanıtYanıtla
bingöllüzaza:

bu adam deli degılse 46 degılse allah benım hem bu dünyada hem obur dünyada belamı versın amin amin cok cok aminnnnnnnnnnnn

19
1
yanıtYanıtla
hımm:

filistin halkı yok olmaz.filistin değil israili,amerika sen ve senin gibilerini yok edecektir.adamlar savaşmassa zaten yok olacaklar haritadan bihabersin herhalde.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title