Haberler

Adıyaman - Kazada Ölen Doktora Hüzünlü Veda

Kapadokya'ya Giderken Meydana Gelen ve 2 Kişinin Ölüp, 11 Kişinin Yaralanmasıyla Sonuçlanan Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren 24 Yaşındaki Doktor Abidin Turgut, Memleketi Adıyaman'da Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Turgut İçin Düzenlenen Cenaze Töreninde, Ağabeyi Ebubekir Turgut Uzun Süre Tabuta Kapanıp, "insanlara Hayat Verecekti, Daha Gencecikti Ama Öldü" Diye Gözyaşı Döktü.

KAPADOKYA'ya giderken meydana gelen ve 2 kişinin ölüp, 11 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında yaşamını yitiren 24 yaşındaki Doktor Abidin Turgut, memleketi Adıyaman'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Turgut için düzenlenen cenaze töreninde, ağabeyi Ebubekir Turgut uzun süre tabuta kapanıp, "İnsanlara hayat verecekti, daha gencecikti ama öldü" diye gözyaşı döktü.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri Kapadokya'ya giderken, Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde kontrolden çıkan minibüs şarampole devrilmişti. Tıp Fakültesi öğrencisi 11 kişinin yaralandığı kazada, Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş ile birlikte yaşamını yitiren asistan Doktor Abidin Turgut, toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman'a gönderildi.

İNSANLARA HAYAT VERECEKTİ

Adıyaman Devlet Hastanesi morguna konulan Turgut'un cenazesi, saat 15.30 sıralarında buradan alınıp ikindi namazı için Ulu Camii'ne getirildi. Ulu Cami'de ağıt yakarak zamansız ölüme gözyaşı döken Turgut ailesinin fertlerini, cenazeye katılan yakınları ve Adıyamanlı doktorlar teselli etti. Camide namaz öncesi, 38 yaşındaki Ebubekir Turgut, kardeşinin tabutuna kapanarak gözyaşı dökmeye başladı. Kardeşinin çocukluktan beri doktor olmak istediğini ve en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Turgut, "Abidin, insanlara hayat verecekti, herkesi iyileştirecekti. Daha gencecikti ama öldü" diye gözyaşı döktü. Ağabey Ebubekir'i, baba Bekir Turgut ve diğer yakınları teselli etmeye çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından Turgut'un cenazesi Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Defin sırasında da yakınları sık sık Turgut için gözyaşı döktü.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

--------------------------------

- Abidin Turgut'un cenazesinin camiye getirilişi

- Cenaze namazına katılanlar

- Turgut ailesinin fertlerinin teselli edilmesi

- Ağabey Ebubekir'in kardeşinin tabutuna kapanıp gözyaşı dökmesi

- Ağabeyin güçlükle teselli edilmesi

- Cenaze namazının kılınması

- Tabutun omuzlara alınıp camiden çıkarılışı

- Cenazenin mezarlığa götürülüşü

- Gözyaşı dökenler ve taziyelerin kabul edilmesi

- Genel ve detay görüntüler

Haber -Kamera: Fadıl BİNZET -ADIYAMAN -DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title