Haberler

Adıyaman Kadın Yaşam Derneği Başkanı Semra Karadağ Açıklaması

Adıyaman Kadın Yaşam Derneği, küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç.ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Adıyaman Kadın Yaşam Derneği, küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç. ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Kadın Yaşam Derneği Başkanı Semra Karadağ, "Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Ç., biri 13 diğer 17 yaşında olan iki kız kardeşe cinsel istismar suçuyla gözaltına alındı. Sonuç yine Bingöl'deki tecavüz davasında olduğu gibi sanığın serbest bırakılması ve davaya gizlilik kararı verilmesiyle vicdanları bir kez daha yaralayarak hepimizin adalete olan güvenini bir kez daha sarsmıştır. Daha sonra bölge kadın kurumlarının, kadın hareketlerinin ve kamuoyunu yoğun baskısı ile Abdullatif Ç. tutuklanmıştır. Tecavüze sessiz kalmak, ortak olmaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Karadağ Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title