Haberler

Adıyaman'da İlk Defa Kolon Kanseri Ameliyatı Yapıldı

Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinde ilk defa kolon kanseri ameliyatı gerçekleştirildi.

Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinde ilk defa kolon kanseri ameliyatı gerçekleştirildi.

Adıyaman'da, ikamet eden ve yaklaşık 7 aydır karın ağrısı, kilo kaybı ve kusma şikayetleri yaşayan 24 yaşındaki Mehmet Türkan, Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinde yapılan kolan kanseri ameliyatı sonrası aldığı 2 haftalık tedaviyle beraber hastaneden taburcu edildi.

Adıyaman'da ilk defa özel bir hastanede yapılan kolon kanseri ameliyatıyla birlikte aldığı 2 haftalık tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olan Mehmet Türkan, ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sadık Eryılmaz'a, sağlık çalışanlarına ve hastane yöneticilerine teşekkür etti.

Artık hastaların tedavi olması için il dışı yapmalarına gerek kalmadığını vurgulayan Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sadık Eryılmaz, " Hastamız yaklaşık olarak 7 aydır karın ağrısı, kilo kaybı, bulantı, kusma şikayetleriyle hastanemize başvurdu. 7 aydır ağrı çeken ve daha sonra hastanemize başvuran Mehmet Türkan kardeşimize yaptığımız kolonoskopi sonucunda sağ kolonda tümör olduğunu tespit ettik. ve daha sonra hastamızı operasyona aldık. Operasyonda sağ hemikolektomi yapıldı. Hastamız hastanede yapılan 2 haftalık tedavisinin ardından hastamızın genel durumu iyi, hastamızı bugün itibariyle taburcu etmeyi planlıyoruz. Adıyaman'daki özel hastanelerde de bu tip kanser ameliyatların yapılmaya başlanması bizim için onure edici bir durumdur. Bundan sonrada bu tip kanser ameliyatlarını yapmaya devam edeceğiz, herkese sağlıklı günler dilerim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title