Haberler

Adiloba ve Tirkeş'in Altyapısı Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün Saruhanlı'nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, eskiyen altyapıları ortadan kaldırarak daha sağlıklı bir Manisa inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı 4 mahallenin kanalizasyon ve içme suyu hattını tamamen yeniliyor. Adiloba ve Tirkeş mahallelerindeki hat döşeme işlemlerinde sona gelen MASKİ ekipleri, Lütfiye ve Taşdibi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ve şube müdürleri Tirkeş ve Adiloba mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, muhtarlar ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Muhtardan hizmet teşekkürü

Eski altyapılarının MASKİ tarafından yenilenmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, "Çalışmalardan memnunuz. Suyumuz da kanalımız da yapılıyor. Yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

"Yıllardır kullanılan ve hasar gören yapılar komple yenilendi"

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Saruhanlı ilçemizin iki mahallesinde tamamlanan altyapı çalışmalarını incelemek üzere daire başkanlarımızla birlikte bölgeye geldik. Ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışarak hat döşeme işlemlerinde sona geldiler. Yıllardır kullanılan ve hasar gören altyapıları komple yeniledik, yenilemeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title