Haberler

Adilcevaz Kaymakamlığı Ebad Üyelerine Yemek Verdi

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamlığı, İzmir’de yaşayan ve gezi amaçlı ilçeye gelen Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) yönetim kurulu üyelerine yemek verdi.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamlığı, İzmir'de yaşayan ve gezi amaçlı ilçeye gelen Ege Bölgesi Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (EBAD) yönetim kurulu üyelerine yemek verdi.

Aygır Gölü kenarındaki bir tesiste verilen yemeğe, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, EBAD Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Tutçu ve çok sayıda Adilcevazlı katıldı. Konuklarla yakından ilgilenen Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, "İzmir'den buraya geldiniz, bizlere şeref verdiniz. Bizleri memnun ettiniz. Bu yemek programında amacımız samimiyetimizin ve geleceğe beraber bakmamızın ortak gayesidir. Bu organizasyonu gerçekleştiren ve katkı sunan herkese teşekkür ederiz. Mezhep, ırk ve felsefe ayrımı gözetmeksizin bu işlerin geleneksel hale gelmesi gerekmektedir. İsterse 10 bin Adilcevazlı bizi ziyarete gelsin, hepinizi bu güzel ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

EBAD Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Tutçu ise, böyle bir program düzenleyen Adilcevaz Kaymakamlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından EBAD Başkanı Şakir Tutçu tarafından Kaymakam Özbek'e plaket takdim edildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz Bitlis İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title