Haberler

Adilcevaz'da 9D Sinema Salonu Açıldı

Güncelleme:

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde beş duyuya hitap eden 9D teknolojisine sahip sinema salonu hizmete açıldı.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde beş duyuya hitap eden 9D teknolojisine sahip sinema salonu hizmete açıldı.

Adilcevaz Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinde açılan 9D teknolojisine sahip sinema salonunda gösterilen filmler, ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Üç boyutlu görsel animasyonların ve efektlerin canlı olarak yaşandığı 9D sinema salonunun açılışını yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, işletme sahibi Taner Küser'e ilçeye böyle bir hizmet kazandırdıkları için teşekkür ederek, bol kazançlı günler diledi.

Eksrem 9D Sinema Salonu'nu ilçe halkının hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden işletme sahibi Taner Küser ise, "Yeni açılan işletmemizde 24 kişilik sinema salonu ile birlikte 6 kişi kapasiteli 9D sinema salonunda tüm ilçe halkına hizmet vermekteyiz. 9D sinema salonumuzda üç boyut gözlükler ile animasyon canlı efekt filmleri sunuyoruz. Müşterilerimiz güvenli koltuklarında kemerlerini bağlayarak emniyetli bir şekilde üç boyutlu gözlüklerini takarak yarışın hızını, rüzgarın şiddetini hissediyorlar. Korku filmi izliyorlarsa karakterler yanınızda gibi, rüzgarı, sisi, yağmuru damlacıklarla yaşıyorsunuz. Kısacası adrenali yüksek bir gösteri seyretmiş oluyorlar. 9D heyecanını yaşamak için tüm Adilcevazlıları işletmemize davet ediyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title