Haberler

Adilcevaz Belediyesi Araç Sayısını Arttırdı

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediyeye 1 adet çöp toplama, 1 adet itfaiye ve 1 adet sokak süpürme ve temizleme aracı aldıkları müjdesini verdi.

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediyeye 1 adet çöp toplama, 1 adet itfaiye ve 1 adet sokak süpürme ve temizleme aracı aldıkları müjdesini verdi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatandaşa daha etkili ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla belediyenin araç sayısını arttırdıklarını söyledi. Belediye Meclis üyeleri ile yaptığı toplantıda konuşan Başkan Gürsoy, Ankara'da yaptığı çalışmalar kapsamında belediyeye 1 adet çöp toplama, 1 adet itfaiye ve 1 adet sokak süpürme ve temizleme aracı aldıkları müjdesini verdi. Ankara'da Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz tarafından çok güzel bir şekilde karşılandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, "Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize yapacağımız projelerimizin değerlendirmesini yaptık. Milletvekillerimiz Adilcevaz için ne gerekiyorsa her türlü desteği sağlayacaklarını söylediler. Belediyemizin araç sayısını arttırarak halkımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Yeni alınan araçlar belediyemizin araç filosuna büyük bir katkı sağlayacaktır. Belediyemize kazandırdığımız araçların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gürsoy, belediye olarak her türlü alanda hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ederek, kendilerine inanan insanları mahcup etmeyeceklerini ve bundan sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title