Haberler

Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 2. Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ’da Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 2. Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Tekirdağ'da Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 2. Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 2. Değerlendirme Toplantısına, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ve Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer ve 253 aday öğretmenin katılımıyla yapıldı.

Aday öğretmen yetiştirme programı kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmaların, değerlendirilmesi süreç içerisinde aksayan yönlerin tespiti ve gereken tedbirlerin alınması konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Değerlendirme toplantısının ardından, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ile Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ersan Ulusan'a, hediye takdim etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Basri Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title