Haberler

Aday Adayı Ulusoy'dan Müsaid'a Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Levent Ulusoy, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için yaptığı çalışmalardan söz etti. Lider Türkiye yolunda Sakarya'nın önemli bir misyona sahip olduğunu vurguladı. Sanayi yatırımları için tercih edilen İllerin başında gelmesini planladığını söyleyen Levent Ulusoy, 7 Haziran 2015 tarihi Türkiye'de yeni bir başlangıç olduğunu ve Sakarya'nın bu başlangıca hazır olduğunu söyledi.

İş adamları için yeni projelerinin olduğunu artık yatırımların çok daha ufak risklerle yapılabileceğini dile getirdi. Sakarya için atılacak her adımın daha kaliteli bir yaşam sunacağını söyleyen Ulusoy, iş adamlarına büyük görev düştüğünden bahsetti.

Ekonomik açıdan güçlü bir Sakarya'nın tüm başarıları göğüsleyeceğini söyleyen Ulusoy, yeni istihdam alanları açılarak işsizliğin en aza indirilebileceğini de söyledi. İş adamlarının güçlü bir şekilde ayakta kalmasının Türkiye'nin ayakta kalması demek olduğunu vurgulayan Levent ULUSOY, ülkenin kalkınması adına her türlü girişimde bulunacağını dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Sakarya ulusoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title