Haberler

Aday Adayı Kemal Öztürk, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: “Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk : "Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor" dedi.

Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Öztürk, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası (SMMO) Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti. Öztürk'ü, SMMO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kocacık karşıladı. Samimi ortam içerisinde gerçekleşen ziyarette Kemal Öztürk, Sakarya'da ilk marka şehir çalışmalarını başlatan ekipte olduğunu ifade ederek, marka şehir projesinin çok önemli bir konu ve proje olduğunu söyledi.

SMMO ziyaretinde konuşan Öztürk, "Sakarya'da, ilk marka şehir çalışmalarını başlatan ekipteydim ben. İlk ekibi ben getirdim, Hollanda'dan bir danışman şirket. 2007 yılında Aziz Duran zamanında. Fakat sonra hayata geçirilemedi yaptığımız çalışmalar. Aslında Dünya'da çok önemli bir konu marka şehir meselesi. ve bu marka şehirleşme modelinde de şehirler uçuyor yani, tanınması vb. gibi konularda. Sakarya'yı bunu yaptıramadık maalesef. Çok önemli bir konu, çok önemli bir proje" ifadelerini kullandı.

Öztürk konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Yaşadığım tecrübeler içerisinde şuna inandım ve gördüm, bir tane ortak hayal kurarsanız ve ona inanmış bir ekiple yola çıkarsanız Allah'ın izni ile başaramayacağınız bir şey yoktur. Şehir ayrıca küçük hedeflerden dolayı tıkanmış durumda. Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor. Hedefi büyütmemiz, hayallerimizi büyütmemiz gerekiyor, Sakarya'nın böyle bir sorunu var maalesef. Küçük hesaplar, büyük idealleri öldürür her zaman." SMMO Yönetim Kurulu Başkanı Çakırsoy ise, Öztürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine başarılar diledi.

Aday Adayı Öztürk, oda ziyaretinin ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Orhangazi Kültür Merkezi'nde yoğun prokolün katılımıyla gerçekleşen 'Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na katılım gösterdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title