Haberler

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü'nden Teknik Gezi

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.firmasına ait Kocaeli ili Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Kastamonu MDF ve Yonga Levha Tesisi'ne teknik gezi gerçekleştirdi.

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına ait Kocaeli ili Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Kastamonu MDF ve Yonga Levha Tesisi'ne teknik gezi gerçekleştirdi.

Adapazarı Orman İşletme Müdür Yardımcıları Sinan Adaş ve Serdar Kabakçı ile işletme şefleri tarafından gerçekleştirilen gezi kapsamında ayrı ayrı departmanlarda görev yapan müdürlerden ve tesis sorumluları tarafından, tesislerde yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yaklaşık 500 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan fabrikada yapılan teknik gezinin çok yararlı ve bilgilendirici olduğunu belirten işletme müdür yardımcıları, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Gebze MDF ve Yonga Levha Tesisi çalışanlarına teşekkür ederek, yılda en az bir defa da olsa bu tür teknik gezilerin devamının yapılacağını belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Adapazarı Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title