Haberler

Adanuspark'ta Fırsat Günleri Başlıyor

Güncelleme:

Kartal'da lüksün kapılarını Adanuspark projesi ile aralayan Çukurova Gayrimenkul ev sahibi olmayı kolaylaştıran bir kampanyaya hazırlanıyor.

Hafta sonuna özel kampanyayla Adanusparklı olmayı kolaylaştırdıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, yüzde 1 peşinat hediyesine ek olarak iki farklı ödeme seçeneği sunduklarını anlattı. Yıldız, “Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17’si altı ay, yüzde 17’si bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 65’lik banka kredisi ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. İkinci seçenekte peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 75 oranında banka kredisi ödemeleri ise hemen başlıyor.” dedi.

Metroya 500 metre yürüme mesafesinde, adaların tam karşısında… Lüksün ve konforun kapısını aralayan Adanuspark’ta 3 blokta büyüklükleri 73 ila 287 metrekare arasında değişen daire tipleri bulunuyor. Dairelerin yüzde 70’inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde.

Projede güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurları, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkân bir arada sunuluyor. Yüzde 80’ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark’ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi ve kapalı otopark yer alıyor.

Adanuspark’a www.adanuspark.com web adresinden ve 0216 671 14 14 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

Kaynak: Star / Emlak

Nuray Yıldız Çukurova Kartal Emlak Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title