Haberler

Adana Demirspor'da Kale Arkası Biletleri 1 Tl

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Hasan Erdeve, Cumartesi günü saat 14.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arakası bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Hasan Erdeve, Cumartesi günü saat 14.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arakası bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynadıkları Orduspor ve Manisaspor karşılaşmalarında bayan taraftarlar ve çocukların büyük desteğini aldıklarını ifade eden Erdeve, "Cumartesi günü oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında bayan taraftarlarımız ve çocuklara kale arkalarını ücretsiz olarak açıp misafir edecektik. Ancak yasal olarak böyle bir uygulamanın olamayacağı için kale arkaları bilet fiyatlarını sembolik olarak 1 TL'den satışa sunacağız. Kale arkaları biletleri sadece bayan ve çocuklar için değil, tüm taraftarlarımıza 1 TL'den satılacaktır" şeklinde konuştu.

Cumartesi günü çok zorlu bir karşılaşma daha oynayacaklarını, tüm taraftarlarını bu önemli müsabakada yanlarında görmek istediklerini ifade eden Erdeve, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan çekinmiyoruz. Biz zirveye oynayan takımlara karşı da çok iyi oynayan bir takımız. Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Dört kez yapılan kötü tezahürat ve küfür nedeniyle 2 karşılaşmayı taraftarlarından yoksun olarak oynadıklarını hatırlatan Erdeve, "Taraflarımızın çok duyarlı olmasını istiyoruz. Bu anlamda artık zaman ayrımı gözetmeksizin, yani 1 saniye dahi kötü tezahürat ya da küfür edilmesi halinde bir sonraki karşılaşmaya seyircisiz oynama cezası veriliyor. Yani kendi sahamızda sezonun son karşılaşması olan Fethiyespor maçını taraftarımızla birlikte, onların gücünü alarak oynamamız için cumartesi günü çok duyarlı bir şekilde davranıp takımımıza destek vermeliyiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Adana Demirspor Orduspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title