Haberler

Adana'da Motokros Heyecanı Yaşanacak

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında "5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu Enduro Oyunları" düzenlenecek.

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında "5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu Enduro Oyunları" düzenlenecek.

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Belediyesi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) desteğiyle organize edilen yarışlar 3 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00'da Çukurova ilçesi Kabasakal Mevkisi Rüzgarlıtepe Parkuru'nda gerçekleştirilecek.

Kulüp Yönetimi, 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu Enduro Oyunları adı altında düzenlenen etkinliğin 3 ayaklı olarak iki kategoride, profesyoneller için E1B - E2B, amatörler için de Hobi sınıfında yapılacağını, yarışlara Enduro motosikleti olanların katılabileceğini belirtti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title