Haberler

Adana'da Minikler Salon Okçuluk İl Birinciliği

Adana’da Okçuluk Minikler İl Birinciliği müsabakaları 5 Ocak Fatih Terim Stadı Tribünleri bünyesinde bulunan Masa Tenisi Antrenman Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adana'da Okçuluk Minikler İl Birinciliği müsabakaları 5 Ocak Fatih Terim Stadı Tribünleri bünyesinde bulunan Masa Tenisi Antrenman Salonu'nda gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları minikler ve yıldızlar, bayan-erkek kategorilerinde yapıldı.

İki gün süren müsabakalarda ilk gün küçükler 10-14 yaş arası, ikinci gün ise yıldızlar 14-17 yaş gurupları yarıştı. Müsabakalara toplam 55 sporcu katıldı.

Milli Takım Antrenörü ve Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Darılmaz, "Sporcular ile koordineli çalışarak son yıllarda okul, kulüp, veli üçgeni içinde okçulukta lisanslı sporcu sayısını arttırdık. Çekişmeli geçen müsabakalara sonucunda, klasik ve makaralı yaylarda derece yapan sporcularımız 5-8 Mart tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında kentimizi temsil edecekler" dedi.

Yapılan yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular şöyle:

11-12 Yaş bayanlar klasik yay: Alara Ramazanoğu, Burçak Kırılmış

13-14 Yaş bayanlar klasik yay : Ece Uysak, Nilay Atanur,Eylül Şen

11-12 Yaş erkeler klasik yay: Atahan Eskitütüncü, Muhammed Taha Uzun

13-14 Yaş erkeler klasik erkeler: Ata Mert Aka,Veli Tuna Güney,Bekir Uysak

13-14 Makaralı yaylar bayanlar: Şevval Öğüncü, Su Ece Danışoğlu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title