Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması

"Büyük Türkiye’den rahatsız olanlar, istikrarı yerinde Türkiye’den rahatsız olanlar, ekonomisi güçlü Türkiye’den rahatsız olanlar, savunma sanayisi güçlü Türkiye’den rahatsız olanlar, eski Türkiye’yi arzulayanlardır"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Büyük Türkiye'den rahatsız olanlar, istikrarı yerinde Türkiye'den rahatsız olanlar, ekonomisi güçlü Türkiye'den rahatsız olanlar, savunma sanayisi güçlü Türkiye'den rahatsız olanlar, eski Türkiye'yi arzulayanlardır" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen "Milli İnisiyatif Platformu Milli İrade Sarıkaya Buluşması" programında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının aynı zamanda kuruluş amaçlarına uygun faaliyet yürütmesi gerektiğini söyledi.

Bozdağ, her açıdan birbirinin izine kurşun atan insanların şimdi bir noktaya geldiklerini, bambaşka bir noktada ittifak ettiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Tek aday gösterdiler, şimdi o aday kazansın diye ter döküyorlar. Ben merak ediyorum, kim Bahçeli ile Komünist Partisinin genel başkanını, kim CHP Genel Başkanı ile Devrimci Halk Partisi, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanını Ekmeleddin İhsanoğlu'na kim ikna etti, hangi güç ikna etti? Eğer millet ikna etseydi bir araya çoktan gelirlerdi. Belli ki başka bir güç ikna etti. Kim ikna etti; onu siz değerlendirin. İkna edenlerin ortak özelliği, güçlü Türkiye'den rahatsız olanlar, büyük Türkiye'den rahatsız olanlar, istikrarı yerinde Türkiye'den rahatsız olanlar, ekonomisi güçlü Türkiye'den rahatsız olanlar, savunma sanayisi güçlü Türkiye'den rahatsız olanlar, eski Türkiye'yi arzulayanlardır."

-"Ter dökene hasmımız dahi olsa 'helal olsun, çalışıyor, kazanıyor' deriz"-

Bozdağ, Türkiye'nin dışarıdan gönderilen bir adaya değil, milletin içinden bir adaya sahip olması gerektiğini anlatarak  şöyle devam etti:

"Şimdi, siz Türkiye'yi yönetemiyorsunuz, size cumhurbaşkanı verelim dediler, bir cumhurbaşkanı adayı gönderiliyor. Bizim dışarıdan gönderilen bir adaya değil, bu milletin içerisinden, milletin projesiyle çıkan bir adaya hep beraber sahip olmamız, destek vermemiz lazım. Ben bütün Sarıkayalı kardeşlerime söylemek isterim:  emek kutsaldır, alın teri kutsaldır, hepimiz ter dökene, emek verene değer veririz. Hasmımız dahi olsa 'helal olsun, çalışıyor, kazanıyor' deriz."

AK Parti'nin ülkenin sorunlarını çözmek için ter döktüğünü dile getiren Bozdağ,  konuşmasını şöyle tamamladı:

"Peki, ben sormak isterim: Türkiye'nin terörle mücadelesi var ve 30 yıldır mücadele ediyoruz. Terör sorunu çözümü için yapılmış bir çalışmada ter dökerken görmedik. Ter dökenlerin yanında destekçi olarak görmedik. Eğitimde, başörtüsü, katsayıda ve pek çok konularda haksızlık yaşandı. Hiçbirinde bu haksızlıklara karşı dik dururken, mücadele ederken ter dökerken görmedik. 12 Eylül'dür, 28 Şubat'tır, 27 Nisan'dır demokrasi ve hukuk dışı darbe teşebbüsleri ve darbeler milletimizin, milli iradenin üzerinden buldozer gibi geçerken karşı duruşuna hiç şahit olduk mu? Türkiye'nin ekonomik sıkıntıları var, bu sıkıntıların çözümü için proje üretirken hiç gördük mü? Türkiye'de işsizlik var, bununla ilgili proje üretmiş veya üretilen projelerle ilgili mücadele ederken gördük mü? Şimdi ekmek diyor. Türkiye'nin hangi meselesinin halli için ter dökerken şahit oldunuz, hiç duydunuz mu? Türkiye'nin herhangi bir meselesi hallolsun diye mücadele eden herhangi bir kesimin, bir grubun yanında destekçisi olarak hiç şahit oldunuz mu? Yok, bir damla ter yok. Ama Tayyip Erdoğan, ömrü bu milletin yaşadığı sorunların çözülmesi için, milletle devletin kucaklaşması için, millete yapılan haksız, hukuksuz, uygulamaların son bulması için herkesin ekmeğinin, herkesin imkanının büyümesi için, Türkiye'nin büyük bir Türkiye olması için yaptığı mücadelelere hep beraber şahidiz. Hayatı boyunca bu millet için ter dökmüş, gece gündüz demeden çalışıyor. " - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Bozdağ Sarıkaya Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title