Haberler

Açıkhava Reklamcıları Mayıs'ta Samsun'da Buluştu

Açıkhava reklam sektörünün karar vericileri, firma sahipleri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek, sektörün genel ve yerel durumunu değerlendirmek, "Rekabet ve Günlük Yönetim" konulu eğitim seminerini...

Açıkhava reklam sektörünün karar vericileri, firma sahipleri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek, sektörün genel ve yerel durumunu değerlendirmek, "Rekabet ve Günlük Yönetim" konulu eğitim seminerini düzenlemek amacıyla ARED tarafından organize edilen toplantıda açıkhava reklamcıları 16 Mayıs 2013 tarihinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda biraraya geldi.

ARED Samsun İl Toplantısı, toplantı moderatörü ve aynı zamanda İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Şaban Beyler'in kısa bir hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Ardından ARED Başkanı Halil Eligür, açılış konuşması ile ARED faaliyetleri ve hedefleri sunumunu gerçekleştirdi. Halil Eligür açılış konuşmasında Samsun ve diğer illerden gelen katılımcılara, toplantının gerçekleşmesinde yerelden destek veren Samsun İl Temsilcisi Arı Reklam'dan Teoman Çelik'e, Samsun akşam yemeği organizasyonuna sponsor olarak destek veren Bahar Reklam, Birim Reklam, Cihan Reklam, Medya ve Açıkhava Reklamcılığı ile Ragle Ticaret'e katkıları için teşekkür etti. Halil Eligür konuşmasında ARED'in bu toplantılarla çok dağınık ve birbirleriyle iletişimi kopuk olan reklamcıları bir araya getirdiğini, birbirleri ile tanıştırıp, mesleki sorunların konuşulduğunu, dostluklar oluşturulduğunu, firmalara ziyaretler gerçekleştirerek ilişkilerin gelişmesini sağladıklarını vurguladı. Halil Eligür konuşmasında gerçekleştirilen faaliyetlerle ARED'i sektörde güvenilir, kurumlarca tanınan, değer verilen, saygın bir organizasyon yapma gayretinde olunduğuna dikkat çekti ve bu çalışmalara destek verenlere bir kez daha teşekkür etti.

ARED ve FESPA ortaklığı ile kurulan FESPA Euraisa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye'de bu yıl ilk defa 3-5 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul CNR Expo'da gerçekleşecek FESPA EURASIA 2013 Fuarı'na tüm katılımcıları davet eden Halil Eligür, fuar gelirinden doğrudan faydalanacak olan ARED'in, finansal açıdan daha güçlü hale gelerek sektöre ve üyelerine desteğini artırarak sürdüreceğini söyledi.

ARED Samsun Toplantısı, Rekabet ve Günlük Yönetim Eğitim Semineri, 2E İleri Teknoloji Ürünl. Mak. Tic. Ltd. Şti., Etap Group, FESPA Eurasia Fuarcılık A.Ş., Folpa Reklam San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul Reklam Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Optimum Dijital Planet (Bagü Reklam ve İlet. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.), Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş., SDS Satış Destek Sistemleri Paz. Tic. Ltd. Şti., ve Unifol (Bes Reklam Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.) sponsorluğunda gerçekleşti. ARED'in bir sonraki durağı 13 Haziran 2013 tarihinde Eskişehir olacak.

FESPA Eurasia 2013 Fuarı

ARED Samsun İl Toplantısı'nda, FESPA Eurasia Fuarı'nın tanıtımına yönelik sunum yapan FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici ise, İstanbul'da düzenlenecek olan fuarın uluslararası ölçekte gerçekleşeceğini, ARED ve FESPA işbirliğinin Avrasya baskı sektörünü İstanbul'da buluşturacağını belirtti. FESPA'nın baskı sektöründeki gücünü, pazar hakkındaki derin bilgisini ve lider fuarlar düzenleme konusundaki 50 yıllık tecrübesini, FESPA Eurasia 2013 Fuarı ile İstanbul'a taşınacağının altını çizen Betül Binici herkesi bu fuarı görmeye davet etti. FESPA'nın düzenlediği fuar ziyaretçilerinin yüzde 65'inin karar vericilerinden oluştuğunu anlatan Betül Binici, FESPA Eurasia Fuarı'na 8 bin sektör profesyoneli ile sektör markalarından 150 firmanın yanı sıra ellinin üstünde ülkeden katılım hedeflendiğini vurguladı. FESPA'nın, elde ettiği karı sektöre geri yatıran iş modeli ile fuarlarda benzersiz eğitimler düzenlemesi, başka yerde elde edilemeyecek pazar odaklı, endüstri ile ilgili önemli bilgiler sunmasının altını çizen Betül Binici, öne çıkan bu özelliklerin FESPA Eurasia Fuarı'nı ayrıcalıklı kılacağını söyledi.

Açıkhava Reklamcıları Samsun'da Akşam Yemeği'nde Buluştu ARED Samsun Toplantısı ile Rekabet ve Günlük Yönetim Eğitim Semineri öncesinde Mercan Balıkevi'nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen açıkhava reklamcıları hem birbirleri ile kaynaşma hem de iş stresini atma fırsatı buldular.

Samsun'da Bahar Reklam, Birim Reklam, Cihan Reklam, Medya ve Açıkhava Reklamcılığı ve Ragle Ticaret'in sponsorluğunda gerçekleşen yemekte ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği Başkanı Halil Eligür, yaptığı açılış konuşmasında, Samsun ve diğer illerden katılım gösteren herkese teşekkür ederek, bu organizasyonların asıl amacının sektör temsilcilerini daha sık bir araya getirmek, bir birbirleriyle kaynaştırmak, sektörün yerel sorunlarını değerlendirmek, birlikte çözümler üretmek, sektörü her alanda bilinçlendirmek olarak açıkladı.

ARED'in düzenlediği akşam yemeğine Samsun'un yanı sıra Amasya, Ankara, İstanbul, Kayseri, Mersin, Ordu, Sinop ve Trabzon'dan yaklaşık 60 sektör temsilcisi katıldı.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Teoman Samsun Basın Bültenleri Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title