Haberler

Açık Havada Sinema Keyfi

Güncelleme:

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen ve yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan açık hava sinema günleri devam ediyor.

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen ve yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan açık hava sinema günleri devam ediyor. İlki Mamak Kültür Merkezi'nde düzenlenen sinema günlerinin ikincisi de Başak Mahallesi'nde yapıldı. Daha çok kadın ve çocukların katıldığı sinema günlerinde Başak sakinleri açık havada sinema keyfini yaşadı. Başak Mahallesi'nde sinema günleri çerçevesinde Hükümet Kadın adlı film gösterildi. Açık hava sinema günlerine bütün Mamaklıları davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Sıcak yaz günlerinde evinde bunalan vatandaşlar için farklı ve eğlenceli bir etkinlik açık hava sinema günleri. Birbirinden güzel Türk filmlerini Mamaklılarla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

MAHALLELERDE ÖNCEDEN DUYURU YAPILIYOR

Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu açık hava sinema günleri film izletilecek nokta önceden mahallerde anonsla duyuruluyor. Sinemamızın güncel filmlerinin oynatıldığı sinema günleri Ağustos Ayı'nın sonuna kadar devam edecek. Açık havada sinema keyfi yaşayan mahalle sakinleri ise bu hizmetten oldukça memnun kalıyor. Sinema günlerinin düzenleneceği mahalleler ve tarihler ise şöyle: 15 Ağustos Cuma Akdere Pazar yeri, 16 Ağustos Ctesi Saimekadın Anfi önü, 17 Ağustos Pazar Gülveren Pazaryeri, 18 Ağustos Pazartesi Yeşilbayır pazaryeri, 19 Ağustos Salı Kayaş pazaryeri, 20 Ağustos Çarşamba Kıbrıs Pazaryeri, 21 Ağustos Perşembe Derbent pazaryeri, 22 Ağustos Cuma Mamak Eski pazaryeri, 23 Ağustos C.tesi Kutludüğün Hizmet binası önü, 24 Ağustos Pazar Lalahan Nevin Gökçek Parkı yanı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryeri Mamak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title