Haberler

Acı Haberi Toplantıda Aldı!

Güncelleme:

Bakan Eroğlu, kardeşi Ahmet Eroğlu solunum yetmezliği nedeniyle öldüğü haberi üzerine çok üzüldü.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu Valiliği'ni ziyaret etti. Ordu Valisi Orhan Düzgün'le makamında görüşen Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada terör konusuna değindi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gazetecilerin "TSK dün akşam Kandil'i vurdu. Sınır ötesi kara operasyonu olacak mı? Bakanlar Kurulu'nda bununla ilgili bir karar alınacak mı?" sorusuna, şöyle yanıt verdi:

"Hükümetimiz kararlı. Başbakanımız çok açık ve net söyledi. Bıçak kemiğe dayandı artık. Artık bizim de ayranımızı kabartıyorlar. Dolayısıyla kesin kararlıyız, ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten dün biliyorsunuz Kandil vuruldu. Kahraman ordumuz orayı adeta bombardımana tuttu. Gerekirse yapılır. Ayaküstü bunlara karar verilmez. Oturulur karar verilir. Zaten bugün de biliyorsunuz toplantı var. Orada değerlendirilecek, Başbakanımız bunu değerlendirecek, Ne gerekiyorsa o yapılacak. Artık bundan böyle daha başka usülde, daha sert tedbirler alınacak" dedi.

'PKK, TÜRKLER'İN DE KÜRTLER'İN DE DÜŞMANI OLAN BİR BELA'

"Güneydoğu'daki kardeşlerimizle PKK'yı ayırmak lazım" diyen Bakan Eroğlu, şöyle devam etti:

"PKK, bütün Türkler'in de Kürtler'in de düşmanı olan bir bela. Dolayısıyla ana hedef PKK'yı yok etmek. İnşallah bunu da sağlayacağız. Çok daha kararlı, geçmişte olmayan bir takım tedbirler alınıyor. Özel kuvvetler devreye girecek, bütün imkanlar seferber edilecek. Artık onlara uygun bir takım, terör örgütüne karşı ciddi tedbirler alınacak. " dedi.

TOPLANTIDA KARDEŞİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDI

Ordu Valiliği'ndeki Koordinasyon Toplantısı'na Bakan Eroğlu ile birlikte Ordu Valisi Orhan Düzgün ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Bakanlığıyla ilgili bilgilerin sunulduğu sırada Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na kardeşinin ölüm haberi iletildi. Bakan Eroğlu, Afyon'un Şuhut İlçesi'nde yaşayan kardeşi Ahmet Eroğlu solunum yetmezliği nedeniyle öldüğü haberi üzerine çok üzüldü.

Toplantının ardından Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Eroğlu, "Küçük kardeşim hastaydı. Beyne giden damarlarından birisi tıkanmıştı. Sağ tarafında bir felç meydana gelmişti. Tedavisi yapılırken bu sabah solunum yetmezliğinden maalesef vefat etti. Cenaze yarın defnedileceği için yapacak bir şey yok. Buradan sonra Samsun'da toplantımız vardı oraya sonra gideceğim" dedi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title