Haberler

Abdullah Gül, Bisiklete Bindi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım organizasyonunda pedal çevirdi.

Bu yıl 27 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde 50'ncisi düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtımı, Cumhurbaşkanı Gül'ün katılımıyla bugün saat 11.00'de Çankaya Köşkü'nde yapıldı.

BAŞKOMUTAN BİSİTLET ÜSTÜNDE

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'nin tanıtımı için büyük önem taşıyan organizasyonun 50. yılına özel düzenlenen tanıtım turunda bisiklete bindi.

BAKAN KILIÇ DA EŞLİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler de Çankaya Köşkü'nde pedal çevirerek Gül'e eşlik etti.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çankaya Köşkü Abdullah Gül Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (9)

hadi oradanzazabahri@hotmail.com:

APTULLAH GÜLÜ SEVMİYORUM BİZE DAHA AKTİF VE CESUR TAYYİP ERDOGANLAR LAZIM BUNUN GİBİ KORKAKLAR DEGİL

3
16
yanıtYanıtla
vatandaşefe.35@hotmail.com:

ingiltere cumhurbaşkanı metroyla halkla beraber işe gidiyor bizimkiler köşkün bahçesinde bisiklete biniyor tozlukları ve yan tekerlekleri takmayı unutmuşlar

11
4
yanıtYanıtla
Şeyma Yükselseyma_torun92@hotmail.com:

Önceki Cumhurbaşkanları köşkün koltuğundan kalkmıyorlardı ;) Şimdi ki Cumhurbaşkanımız halkı ile CUMA NAMAZI kılıyor.Dikkat!! ;)

yanıt0
yanıt0
Bilginizekontaktime@hotmail.com:

INGILTEREDE CUMHURBASLANLIK DIYE BIR MAKAM YOK !!!!

yanıt0
yanıt0
emremremmm_06@hotmail.com:

can sıkıntısından adamcagız napsın.

8
2
yanıtYanıtla
erksanerksan_cagmel@hotmail.com:

bisikletin de güzel reklamı olmuş, bikaç gün içinde stokları bitirirler :D

7
2
yanıtYanıtla
ERDALerdal45612@hotmail.com:

NE KADAR ACABA BU SALCANO BİSİKLETLER......

8
1
yanıtYanıtla
MERTkontaktime@hotmail.com:

Allahtan Türklerin PUTIN gibi baskanlari yok adam da yok yok acaba o olsa neler yazardi bu ülkenin görgüsüzleri sasiyorum bir taraftan simdiye kadar PUTINin soyunu nasil bir türke baglamadilar Peygamberi türk yapan bu irkcilar PUTINI nasil unuttular

4
1
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

REKLAM KOKAN HAREKETLER:)) 'SALCANO' MARKASI GÜNE KARLA BAŞLADI HEMDE BEDAVA REKLAMLA:))) NE VAR YANİ KARDEŞİM CUMHURBAŞKANI DA İNSAN... ABARTA ABARTA BU SİYASETÇİLERİ HAŞA İNSANÜSTÜ GÖSTEREN VE GÖREN BİR KESİM OLUŞTURDUNUZ..! GAYET NORMAL BİR DURUMU BİLE ANORMALMİŞ GİBİ HABERLEŞTİRİYORSUNUZ...

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title