Haberler

Abb'den Kan Bağışına Destek

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi üyeleri, Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışında bulundu.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi üyeleri, Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, yaptığı birçok sosyal etkinliğe bir yenisini daha ekledi. 'Kan Ver Hayat Kurtar' bilinciyle örnek bir davranış sergileyen Anadolu Basın Birliği üyeleri, Kızılay Kan Merkezi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Merkezi Şube Müdürü Doktor İbrahim Çelik ve Doktor Nisa Aydın ile görüşen Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve üyeler, hayat kurtaran önemli bir çalışmaya destek vermekten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Gazetecilik mesleğinin yanı sıra sosyal çalışmalara da destek vermenin öncelikli bir görev olması gerektiğini belirten Van Anadolu Basın Birliği yönetimi, gerek Anadolu Basın Birliği üyelerine gerekse vatandaşlara kan bağışlamanın önemini aşılamak için kan bağışında bulunduklarını belirttiler.

Kızılay Kan Merkezi Şube Müdürü Dr. İbrahim Çelik ise, Kızılay Kan Merkezi olarak altı ilde hizmet verdiklerini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Seyyar araçlar, Kızılay çadırı ve kan merkezi gibi noktalarda vatandaşlara hizmet ettiklerini belirten Çelik, kan bağışı oranının her geçen gün arttığına vurgu yaptı. Toplumda bu bilincin yerleştiğini ifade eden Dr. Çelik, basın mensuplarının kan bağışında bulunmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, bu örnek davranışlarından dolayı Anadolu Basın Birliği yönetici ve üyelerine teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çelik Kızılay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title