Haberler

AB Erasmus Hibeleri" Bilgilendirme Toplantısı

Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’nce düzenlenen “2014-2020 yılları arasında uygulanan Erasmus Hibe Programı bilgilendirme toplantısı”, Avrupa Birliği İl Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Kadir Okatan başkanlığında gerçekleştirildi.

Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nce düzenlenen "2014-2020 yılları arasında uygulanan Erasmus Hibe Programı bilgilendirme toplantısı", Avrupa Birliği İl Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Kadir Okatan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen oturuma, il genelindeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Okatan, Erasmus Hibe Programı'nın eğitim, öğretim, gençlik çalışmalarına, sporda kaliteyi ve katılımı artırmak amacı ile farklı kurumlar ve sektörler arası işbirliğine imkan tanıdığına dikkat çekti. Okatan, "İlimizden Avrupa Birliği Hibe Programlarına kaliteli ve içerikli başvurular ve kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi için, valiliğimiz Avrupa Birliği Ofisi olarak gereken tüm bilgi ve destek sağlanacaktır. Hibe programından en iyi şekilde yararlanmak, en önemli hedefimiz olacaktır" dedi.

Erasmus Programının, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programlarının yerine uygulanacak olan yeni program olduğunun vurgulandığı toplantıda, desteklenen faaliyetlerin temel olarak, "Bireylerin Öğrenme Hareketliliği", "Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği", "Politika Reformuna Destek" adları altında üç ana başlıkta toplandığı, ayrıca özel eylem başlığı altında düzenlenen "Spor Destekleri"ni kapsadığı belirtildi.

Geniş katılımlı toplantı, Adana Valiliği Avrupa Birliği Koordinasyon merkezi görevlilerinin slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirdikleri ayrıntılı sunumla son buldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Adana Valiliği Kadir Okatan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title